Cytat:
Napisał Sectumsempra
Czy można ustawić schodki do wody bezpośrednio z podestu pływającego domu? Tak było na zwiastunie, więc nie wiem czy to prawda.
|
Te schodki pojawiają się automatycznie w miejscu rampy, kiedy dom odpływa od portu.
Cytat:
Napisał Poskacper
No właśnie z wodorostem nie idzie pisze , że syreny nie jadają takiego rodzaju wodorostów czy coś takiego , a z tym nastrójnikiem jest na czerwono pisze tam pod nim 3 godz do zniknięcia a on nie znika i nic się nie dzieje.
|
Sprawdziłam to. U mnie po jakimś czasie wystąpił nastrójnik Niedobór Słonej Wody, a później zmienił się na Przywyka Do Lądu, czy coś takiego. Oba trwają po jednym dniu, a gdy drugi nastrójnik zniknie, syrena zamienia się w normalną simkę. Wodorost rzeczywiście niejadalny
Cytat:
Napisał anie_1981
To ja jeszcze raz zapytam, czy wy też tak macie, że jak ktoś z rodziny śpi w dodatkowym domu, to się budzi\resetuje o 5 nad ranem?
|
U mnie śpią jak aniołki, przez całą noc nikt się nie budzi bez powodu
Cytat:
Napisał Searle
A czy można się opalać na swojej parceli mieszkalnej? I czy są poparzenia słoneczne?
|
Na parceli mieszkalnej nie można się opalać, a szkoda

Bez dodatku CPR oparzeń nie ma, bo nie ma temperatury, a z dodatkiem można mieć oparzenia słoneczne w każdym otoczeniu, z tego, co mi wiadomo.