View Single Post
stare 28.06.2013, 16:59   #83
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - proste pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Sectumsempra Zobacz post
Czy można ustawić schodki do wody bezpośrednio z podestu pływającego domu? Tak było na zwiastunie, więc nie wiem czy to prawda.
Te schodki pojawiają się automatycznie w miejscu rampy, kiedy dom odpływa od portu.

Cytat:
Napisał Poskacper Zobacz post
No właśnie z wodorostem nie idzie pisze , że syreny nie jadają takiego rodzaju wodorostów czy coś takiego , a z tym nastrójnikiem jest na czerwono pisze tam pod nim 3 godz do zniknięcia a on nie znika i nic się nie dzieje.
Sprawdziłam to. U mnie po jakimś czasie wystąpił nastrójnik Niedobór Słonej Wody, a później zmienił się na Przywyka Do Lądu, czy coś takiego. Oba trwają po jednym dniu, a gdy drugi nastrójnik zniknie, syrena zamienia się w normalną simkę. Wodorost rzeczywiście niejadalny

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
To ja jeszcze raz zapytam, czy wy też tak macie, że jak ktoś z rodziny śpi w dodatkowym domu, to się budzi\resetuje o 5 nad ranem?
U mnie śpią jak aniołki, przez całą noc nikt się nie budzi bez powodu

Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
A czy można się opalać na swojej parceli mieszkalnej? I czy są poparzenia słoneczne?
Na parceli mieszkalnej nie można się opalać, a szkoda Bez dodatku CPR oparzeń nie ma, bo nie ma temperatury, a z dodatkiem można mieć oparzenia słoneczne w każdym otoczeniu, z tego, co mi wiadomo.