WOOOOW. WOOOW. WOOOW!
WRESZCIE!
WOOOOW
Ehm... Wreszcie dzial VS promienieje mocnym blaskiem w waszej gazetce

Wiedzialem, ze komentarz mrocznego w temacie z moja produkcja nie jest przypadkowy

Maly minus za brak wzmianki o
najnowszym dziele jakim jest "Senses", ale wybaczam bo i tak jest mega postep

Jako juz tutaj mowimy o VS to zrobie sobie mini autoreklame informujaca, ze na czas wakacji odsuwam na bok rezyserke
Ranking nickow.... Malin, te wszystkie egzotyczne uzdobienia sa po to by bylo... egzotycznie

Co do czytania mojego nicku, to powiem raz i mam nadzieje, ze sobie wbijecie to do mlodych mozdzkow

A wiec nie czytamy tego jako Sznajder ( a tym bardziej szmata o.O) tylko....
Snajdżer Soto!
Zanotowac please!
Ruda co do logowania z telefonu, to mam swoje czarodziejskie sposoby i bynajmniej nie jest to kopiowanie z google jak powiedziala Malin
Co do sprawy promotorek i administracji. Na temat promocji juz sie wypowiadalem w odpowiednim temacie i dalej podtrzymuje swoje stanowisko. Jedyne co moglbym dodac, to to, ze na obecna chwile forum nie ma lepszej promocji jak... pierwsza pozycja w wyszukiwarce

Co do administracji no to coz.... niektorym chyba sie zwyczajnie nudzi

Jak ruda wspomniala, Mod to nie tylko maszyna do wysylania ostow i banowania. A ostrzeganie i tym bardziej banowanie za rzeczy, ktore by byly wysmianie na pierwszym lepszym forum tylko swiadcza o poziomie... wladzy. Na szczescie widze swiatelko w tunelu, ale nie chce tutaj naglych omdlen
Artykul o tym jak zostac zwyklym szaraczkiem ciekawy. Co jak co, ale MI sie on moze nawet przydac

Teraz tak sie zastanowilem, co ja bym za tematy wymyslal gdybym byl w gazetce, buehehhehe
Wywiad z redaktorka Clarissa ciekawy, ale tak jak i ruda zastanawiam sie, co bedzie jak juz przepytacie wszystkich w redakcji. Bo nie ma co ukrywac, ze na forum jest kilka nobliwych osobistosci
Coz to chyba tyle mi sie wydaje. Pozniej jeszcze raz zerkne na gazetke i jezeli cos przeoczylem, to dopisze swoja opinie. Bardzo dobre wydanie i az 3 razy znalazlem sie w gazetce. Moj star nie gasnie xDD