Problem z "Rajską wyspą" lub jej aktualizacją
Parę dni temu pobrałam najnowszą aktualizację 1.55. Wszystko działało dobrze. W czwartek pobrałam "Rajską wyspę". Zainstalowałam i niby ok, ale nie mogłam włączyć nowego otoczenia. Po załadowaniu prawie do końca, ekran ładowania się zaciemniał i gra się wyłączała lub musiałam resetować komputer. Spróbowałam przeprowadzić rodzinę do nowej okolicy - udało się, ale już zmienić dom czy działkę... Znowu zaciemniony ekran i pupa.
Wyrzuciłam całą grę i zreinstalowałam. Pobrałam aktualizację 1.54 (z tego samego źródła co wcześniejsze dodatki + najnowszy - zawsze wszystko działało) i od nowa wszystko instalowałam. Ani rodzin, ani żadnych modów. I wraz to samo. Żeby było śmieszniej, to nie tylko Isla Paradiso się wyłączało, ale też inne miasta, nawet Sunset Valley.
Ponownie wyrzuciłam wszystko i od nowa zainstalowałam, z nową aktualizacją, ale już bez "Rajskiej Wyspy". I co? Znowu musiałam instalować wszystko od nowa z przedostatnią aktualizacją (1.50).
I nie wiem czego to wina. Nie mam pojęcia czy to u mnie coś nie halo, czy wadliwe pliki brałam (chociaż z zaufanych źródeł - zawsze wszystko działało) i czy mam czekać w takim wypadku na nową aktualizację i na razie darować sobie dodatek, na który sobie smaczku narobiłam... -.-
|