View Single Post
stare 02.07.2013, 13:53   #59
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Oceń moderatora/administratora - cz. 3

Cytat:
Napisał Maqrƴǁ Zobacz post
Gingers..
Może Ty nie... ale zapytaj się np, Rudzielca, że od dawna usuwano takie sygnatury.. Sam mam na profilu kilka postów, że mam szerszą niż 500 pkiseli..
Nie no, z tym to akurat jest prawda, bo swego czasu była dyskusja na temat wielkości sygnatur. Była nawet poruszana sprawa wielkości sygnatur w postaci gifów, z tego, co pamiętam chcieliśmy ustalić jedną wielkość, która nie zamulałaby kompów ludziom z ograniczonym limitem internetu do wykorzystania miesięcznie i przy okazji nie miała być za mała. Sama pamiętam, że coś tam ustaliliśmy, że nie powinna być większa niż 500px, ale ostatecznie nie zostało to wpisane do regulaminu sygnatur. Tak jakoś się przyjęło samo, że jak przekraczała wymiar, to ludzie zgłaszali. Pisałam nawet do Altaira (do nowego nicka ciężko mi się przyzwyczaić , raz, czy dwa żeby zmniejszył, albo usunę. Fajnie byłoby, gdybyście tam na górze ustalili w końcu konkretną szerokość i unikniemy wszyscy niepotrzebnych nieporozumień.

EDIT: ach, tak mi się przypomniało jeszcze...

Dobrze wiedzieć, że podobno nadal jestem w zespole xD
Nie wiedziałam również, że skrót "między innymi" piszę się w ten sposób
I wybacz drogi userze, kimkolwiek jesteś, to, że mam tylko 160 cm wzrostu, nie znaczy od razu, że cokolwiek zaniżam! :<
Polecam zapoznać się ze słownikiem i nie pisać po nocach, bo to źle wpływa na rozwój mózgu podasz snu.
Może przy okazji dowiesz się, co to jest sarkazm?
Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 02.07.2013 - 14:12
rudzielec jest offline