Cytat:
. Poza tym, skoro "Szary użytkownik" zdaniem adminów nie powinien używać sarkazmu i innych tego typu wypowiedzi
|
Lol, to czemu ja jeszcze nie mam bana za nadużywanie sarkazmów i ironiczne, zawierające podtekst wypowiedzi?
Sprawiedliwość...?
Cytat:
a moderacja ma za zadanie utrzymywać porządek na forum.
|
... i powinna sama BEZWZGLĘDNIE przestrzegać regulaminu, a nie tylko wymagać tego od userów.
Cytat:
Wchodząc w temat ze zbanowanymi osobami i wpisując ich nicki w wyszukiwarkę część z nich można z łatwością znaleźć jako "zbanowane, ale aktywne". Niektóre konta są "w stanie zawieszenia" już ponad 1,5 roku.
|
Zbanowanych kont się nie usuwa.
Cytat:
Nie wiedziałam również, że skrót "między innymi" piszę się w ten sposób
|
Dlatego ja nie traktuję poważnie wypowiedzi (a tym bardziej hejtów!) osób, które nie potrafią się posługiwać poprawną polszczyzną. Sposób konstruowania wypowiedzi świadczy o ich poziomie rozumowania zazwyczaj. I nie, nie szufladkuję - wiem, że niektórzy mają dysleksje czy inne zło, ale w większości przypadków to tak wygląda.
Cytat:
I wybacz drogi userze, kimkolwiek jesteś, to, że mam tylko 160 cm wzrostu, nie znaczy od razu, że cokolwiek zaniżam! :<
|
Jakbym czytała siebie

33
Mądry sarkazm made my day :>
kedziorek92 - jak miło przeczytać post od osoby, która nie jest w to tak zamieszana i jest w stanie spojrzeć na cala sprawę chłodnym okiem

Tak, poziom może i jest żałosny, ale nigdy nie było i nie będzie idealnie. Nawet wśród dorosłych zdarzają się kłótnie z iście dziecinną argumentacja, a co dopiero w gronie nastolatków czy generalnie młodych ludzi, który to forum tworzą.