Było bardzo miło

Po pierwsze, nigdy nie zapomnę tej awantury, a najbardziej tego, jak strasznie otwarłem się. Tzn, powiedziałem wiele, bez obawy czegoś xD Jak oceniam konkurs? Najzabawniejszy i najlepszy! Jednak 4ż i powietrza 4ever nigdy nie zapomnę. Jakie były prace? Strasznie zróżnicowane. Na miejscu Bjork załamałbym się. Ciężko było mi samemu wybrać, a co jury?
Nie zapomnę jak wczoraj pisałem z Apocalispą, i kłóciliśmy się o jej sygnę, po czym dzięki Bjork, po 15 min zjednoczyliśmy siły i zrobiliśmy tą pracę. Sądzę, ze większość z Was dobrze się przy tym bawiła

Konkurs jak każdy inny. Jest zwycięzca- w tym było sześciu (pozdro dla was :3), i przegrani. Jednak według mnie, w tym konkursie wszyscy byli zwycięzcami. Każdy wygrał, ponieważ dał się uspokoić, i zjednoczyć siły, ponieważ przestał być jak dziecko, uspokoił się (a w tym najbardziej JA XD), i popatrzył na to z innej perspektywy. Administracja z perspektywy userów, a my userzy na to jak administracja walczy, i chce dla nas dobrze. Pewnie większość z Was, jak dziś czytała te komiksy ubawiła się do łez. Polecam wejść teraz w tamten wczorajszy temat wojny. Tam również ubawicie się czytając te wypowiedzi. Zabawa super, organizatorka wiedziała jak zapewnić nagłą rozrywkę, i uspokoić rozgrzanych do czerwoności przeciwników. Osobiście prosiłbym o więcej takich konkursów, i dziękuję za jego zorganizowanie :*
Trzymajcie się, i serdeczne gratki dla zwycięzców! :3