A wiec i ja wypelnilem ankiete

Nie bede kopiowac tego co tam napisalem. Napisze to, czego tam nie zawarlem
Na wstepie wielki plus dla Bjork za to co zrobila. Nie pisze "konkurs", bo wiadomo ze nie o to chodzilo. ALE: mam nadzieje, ze nie bedziemy sobie teraz pic z dziubkow i udawac, ze wszystko jest cacy. Jedna jaskolka wiosny nie czyni i trzymam za slowo, ze sprawy forum nie zostana zamiecione pod dywan
Co do moderacji. Niestety, ale przypadek blacka dobitnie pokazal, do czego czasami dochodzi na tym forum. Dlatego tez proponuje powolac do zycia.... komisje, ktora oceniala by prace moderatorow. Dla niektorych moze wydawac sie to absurdalne, ale sam kiedys modowalem na duzym forum, gdzie istnial taki organ i do takich skrajnych przypadkow jak na tym forum, nie dochodzilo
Poza tym, moderatorzy czesto daje jakies dziwne powody na potwierdzenie swoich racji. A tekst "nie mam mozliwosci rozmawiania z uzytkownikami" zwalil mnie z nog. Czy moderatorzy na tym forum to boty ja sie pytam?
Kolejna dla mnie dziwna rzecza jest inwigilacja profili. Na to w ogole nalezy spuscic zaslone milczenia.
Rowniez troche smuci zlewczy stosunek administracji co do forum. Kiedy forum nawiedzala fala awarii (ktorej notabene dawno nie bylo

) i wyszlismy z propozycja utworzenia forum awaryjnego, to jedyne co uslyszelismy to "a po co" "nie mam sily" "forum jak bedzie to bedzie a jak nie to nie". No sorry, ale po uslyszeniu takich odpowiedzi mozna uznac, ze nie zalezy wam ani na forum ani tym bardziej na SPOLECZNOSCI.
Na koniec dodam, ze czesciej powinny pojawiac sie konkursy INTEGRACYJNE a nie tylko samodzielne. Nie musi to byc wcale cos formatu ala 4 zywioly. Mozna przeciez organizowac konkursy skladajace sie na 1 prace w grupach. Mysle, ze to by poprawilo relacje na lini user-administracja, a przytym samo forum by sie troche ozywilo.
Rzeklem ja Don vel Genesis Soto :cool: