Bjork - ostatnie dwa dni pokazały, jaki masz wpływ na forum. W jednej chwili masz przed sobą rozwścieczony tłum forumowiczów, w drugiej chwili wszyscy są zadowoleni z tego, co zrobiłaś. Może dopiero teraz to zauważyłam, ale chyba lepiej późno niż wcale

Dlatego też uważam, że twoje stanowisko jest jak najbardziej zasłużone.
Co do reszty, to po kolei:
Gingers - jako promotorka widzę, ile technicznej pracy Gingers wkłada w forum, za co jestem mu wdzięczna. Z drugiej strony często irytuje mnie jego zachowanie wobec użytkowników. Nie chodzi mi o jakieś chamstwo czy szpanowanie rangą - chodzi mi o "wiecznie zmęczonego przez forum Gingersa aka jak wam coś przeszkadza to możecie nie wchodzić". Moim zdaniem, to jest trochę uciekanie od problemu. I tu pozwolę sobie pokazać swoją sytuację - użytkownicy narzekali na naszą pracę jako promotorek, do czego mają prawo, ale nigdy, przenigdy nie powiedziałabym im "jak się nie podoba, to możecie nie wchodzić na portale". Staramy się szukać kompromisu, próbujemy naprawić to, na co były skargi. Czasami nie wyjdzie, trudno, zdarza się. Ale postawa "jestem zmęczona, nie mam siły już do was, a jak się nie podoba to nie wchodźcie" jest po prostu nieodpowiednia. Niestety, ranga wymaga poświęceń. Ja wiem z doświadczenia, jak mi jest ciężko napisać dwa artykuły do gazetki, przy tym robiąc grafiki na portale i zajmując się tumblrem, a przy tym nie zaniedbać życia prywatnego, więc domyślam się, jak ciężko musi być adminowi takiego dużego forum. Ale to jest właśnie obowiązek, który wzywa, a jeśli się to zignoruje, to są konsekwencje. I ja mam wrażenie, że Gingers nie umie tych konsekwencji przyjąć "na klatę", skoro jego narzekania dotarły już nawet do naszego promotorskiego działu.
motyka - chyba jedna z niewielu osób, które trzeźwo patrzą na to forum. Wypełnia swoje obowiązki, więc jak dla mnie może zostać
Ilona - tu pracy nie widzę wcale. Może dlatego, że od dawna nie grywam w simsy i nie interesują mnie nowinki, ale po prostu nie widzę jej pracy. Za to dużo słyszę o "banach za chamstwo", co w moich oczach nie świadczy o niej najlepiej. Widzę ją jako moderator działu The Sims 3 i Nowości.
Apocalypsa na tę chwilę kojarzy mi się tylko z sarkastycznymi odzywkami i utrzymywaniem porządku w offtopie. Aczkolwiek pamiętam, że jakiś czas temu dość często można ją było zobaczyć w tematach z grami. Ale z obowiązków się wywiązuje, więc jak dla mnie może zostać
Charionette - tu jestem wręcz oczarowana. Ma na głowie nie tylko forum, ale i gazetkę, przy czym nie narzeka i sumiennie się wywiązuje z obowiązków, plus jest przeeeemiła

Tak jak napisał Mroczny, ma zadatki na admina. Definitywnie wzór do naśladowania
Libby - lubię Libby prywatnie, jest bardzo przyjacielska i bezkonfliktowa

Nie jestem pewna, jaką ma rolę w załodze, bo z zewnątrz jej pracy nie widać, ale może Libby odgrywa dużą rolę w "środku", dlatego też pozostawiam tu sprawę reszcie
Popieram pomysł nadania Livce rangi "Moda Emeryta". Zrobiła bardzo dużo dobrego dla tego forum, widać efekty, więc ranga byłaby zasłużona
Mam nadzieję, że coś się jednak zmieni, bo po takiej "rewolucji" jaka nastała na forum fajnie byłoby zobaczyć, że tyle rozmów i negocjacji nie poszło na marne.
Z drugiej strony mam wrażenie, że zarówno część załogi administracyjnej, jak i część użytkowników ma "z zasady" wrogie nastawienie do tych drugich. Dlatego taka zmiana na pewno zmieniłaby podejście obu grup do siebie nawzajem.
Poza tym, tak jak napisałam w temacie z konkursami - więcej prac zespołowych! To tez przecież jednoczy i pozwala zapomnieć o problemach z forum. Niekoniecznie muszą to być konkursy na miarę 4Ż, ale po prostu nam wszystkim przyda się taka zdrowa, grupowa rywalizacja

Ok, to chyba wszystko ode mnie (a obiecałam sobie, że napiszę krótko, taaaa, jaaasne), czekam na efekty