View Single Post
stare 05.07.2013, 13:22   #56
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Simki by Bjork, czyli prezentacja prac

to ja się też wypowiem ;p

po pierwsze: podziwiam Bjork, ze wpadła na tak świetny pomysł. to dowód na to, że jest ona świetnym adminem i pasuje tu najbardziej z nas wszystkich. no bo gdyby nie ona, to konflikt by trwał i trwał, team wściekły na 'te małe bąki nieznośne', użytkownicy na 'to cholerne nieróbstwo'

przykro mi, że zbytnio się nie wykazałam w konkursie, najwięcej odwalił Maqrƴǁ. przepraszam i równocześnie graty bo odwalił dobrą robotę. [no, jak z resztą każdy tutaj, przyznam, że nieźle się uśmiałam przy pracach ] w ogóle myślałam, że to bedzie rzeź - takie połączenie dwóch pyskaczy, to mogło sie źle skończyć. ale ostatecznie powiem, ze było miło

co do mnie, hmm. może to i fakt, ze czasami jestem francowata. ale mogę przysiąc, ze gdyby ktoś napisał do mnie z prośbą, pytaniem czy pogadać, postarałabym się pomóc na ile potrafię i to [o dziwo ] grzecznie i miło. ogólnie to mam juz odruchowo wpojone - jak ktoś jest miły dla mnie, ja jestem miła dla niego ;p
co do niewidzenia mnie - ja bardzo często jestem, tylko właśnie w trybie ninja. jeśli to jest bardzo upierdliwe to ok, uwidaczniam się