Dobry dzień!
Z góry chciałabym przeprosić za ostatni brak aktywności w wątku. Otóż, teraz Herba musi się tłumaczyć, czemu nie ma Dzikusów! Otóż tłumaczę punktami, żeby było nieco schludnie.
- Nie mam zdjęć.
Komp postanowił mi się porządnie zemścić i zjadł mi WSZYSTKIE screeny. Niestety, nie udało mi się ich uratować, bo perfidny komputerek mi się wyłączał. A zdjęć miałam narobionych z ponad 200 .__.
- Straciłam save'a.
Zbugowanie save'a Dzikusów było kolejnym punktem zemsty komputera na mnie. Był taki piękny, słoneczny dzień, Herba pełna radości postanowiła troszkę pograć w simsy, i nagle wchodzi do Julki i Luke'a, i TA BUM TSS- bugi po cholerę, że tak brzydko napiszę. Niestety, robiłam wszystko, co w mojej mocy, nic nie pomogło. Musiałam z wielkim bólem usunąć save'a. :c
- Czy będzie nowa rodzina?
Owszem, będzie. Teraz mam 2 miesiące luzu i grania w simsy, zanim zawita mnie w szerokich ramionach gimnazjum. Pierwszy odcinek pojawi się może w czwartek lub piątek, płytka od podstawki pierw pocztą musi przyjść, bo tak się pakowałam, że nie wzięłam płyty, a pudełko mam. XD
No i tyle chyba, co miałam wam do przekazania. Życzę wam ciepłych, miłych i wiadomo, bezpiecznych wakacji.