View Single Post
stare 08.07.2013, 20:32   #74
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Niby tak, ale ranga dla pomocnych useów jest tylko jedna, a pomagających więcej.
I to też nie jest do końca fair, przynajmniej nie dla mnie - tylko dlatego, że więcej osób gra w ts3, ja nie będę miała nigdy siły przebicia w FA. Cieszę się, że userzy doceniają moją wiedzę i dopóki nie pomyślę sobie, że ktoś inny ma lepiej (nagroda w postaci rangi), to mi to naprawdę nie przeszkadza. Z rangą czy bez i tak będę odpowiadać na pytania w dziale, bo taka jestem. No ale bywają momenty, kiedy wątpię i że zdaję sobie sprawę, że w sumie nic z tego nie mam
Osobiście forma lajków (plusów/minusów, zwał jak zwał) mi odpowiada, bo czasami chciałoby się coś krótko skomentować, ale nie ma jak, bo niespecjalnie widzi mi się kolekcjonowanie warnów.
Z tym, że taką reputację nadawaną przez użytkowników, jest trudno upilnować, a dostateczna ilość minusów - grozi banem.
A Tobie Livka, akurat rang wystarczy

Cytat:
Napisał Kenny McCormick Zobacz post
Ej no sory T_T Kto na boga usunął mi sygnę? Gingers powiedział, że może być i nikomu nie usunie. OK, regulamin został zmieniony ale prawo nie działa wstecz. Nie można ładnie poprosić o zmienę sygny tylko odrazu usuwać... ? Tym bardziej że gingers pozwolił a owa sygna została ustawiona kiedy jeszcze była "legalna".
Niestety nie wiem, kto usunął. Ale miał być miesięczny okres przejściowy, więc proponuję, byś wkleił sygnę ponownie, a w ciągu miesiąca, pomyślisz nad jakąś mniejszą '

Choć milej by było, byś wykazał dobrą wolę oraz dojrzałość i nową sygnę wkleił już regulaminową. Mniej roboty na później.

Ostatnio edytowane przez Björk : 08.07.2013 - 20:34
Björk jest offline   Odpowiedź z Cytatem