Bryła
Za prosta, za nudna. Brakuje jej jakiegos urozmaicenia - fajnego ganku czy czegoś co przełamało by tą nudę i taką monotonnie. Elewacja jest bardzo zła, nie powinnaś nigdy robić czegoś takiego jak tutaj - takie oddzielanie poziomów wygląda tragicznie. Dużo fajniej by było, gdybyś prawą część bryły zrobiła na inny kolor niz lewą.
Ogród
Zbyt pusty, te ścieżki wyglądają brzydko, terrain także brzydki. Brakuje mi tu jakiegoś fajnego tarasu obudowanego od części 'roboczej'.
Salon
Nie dla pomieszczeń dwukolorowych. Podłoga wygląda tragicznie (czy ona w ogóle ma jakąś teksturę?), kanapy są słabej jakości i wyglądają nieciekawie. Stolik nie pasuje do reszty. Podobają mi się za to te regały, jednak nie ratują one całego pomieszczenia.
Łazienka
Lustro nad toaletą - naprawde?

Czy dobrze widze i zlew oparłaś na omsp? Podobają mi się kolory, jednak reszta już nie. Brakuje jakichś rolet na oknach, łazienka jest zbyt pusta - nierealistyczna.
Kuchnia
Kolory ok, reszta nie. Zbyt pusto, brakuje obrazów i jakichś fajnych dodatków.
Hol
Dodałbym jakiś stoliczek, lampę i pufę, byłoby świetnie

Gabinet, pokój dziecięcy i sypialnia - ok.
Używasz mebli bardzo słabej jakości, są brzydkie (nie uzywaj mebli jednolitych, które nie mają tekstury - wyjątkiem są plastiki). Mimo wielu kolorów dom jest zimny i pusty, nijaki.
4/10
Idziesz w dobrym kierunku, czekam na dalsze Twoje prace bo liczę, że będą naprawdę dobre