View Single Post
stare 12.07.2013, 09:55   #7
Fallen

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Ulica Miejska 123

Cytat:
Napisał Kamis
Troszkę chyba za pusto jest w sypialni, ale reszta jest naprawdę bardzo ładna
Właśnie z sypialnią miałam problem, bo kompletnie nie miałam pomysłu jak ją urozmaicić.
Cytat:
Napisał Breath
Nie bardzo pasuje mi lustro, które wisi nad umywalką i toaletą, choć sama już nie wiem jak by to miało wyglądać.
Cytat:
Napisał Gingers
Lustro nad toaletą - naprawde?
Lustro zmieniłam po dodaniu zdjęć, bo zdałam sobie sprawę, jak to okropnie wygląda xD
Cytat:
Napisał Breath
Myślę, że fajnie wyglądałyby w przyszłości rodzinne zdjęcia na ścianach w holu.
Właśnie taki mam zamiar - dom ma być dla paru pokoleń, na wszystkich pustych ścianach powieszę rodzinne zdjęcia lub prace simki-artystki .
Cytat:
Napisał Bjork
To, do czego mogłabym się przyczepić, to, jak zauważył Kamis - dom jest "czysty", wręcz sterylny.
Zdaję sobie z tego sprawę, gdy zacznę grać rodziną to się to zmieni, bo będzie widać, że dom jest "używany".
Cytat:
Napisał Gingers
Bryła
Za prosta, za nudna. Brakuje jej jakiegoś urozmaicenia - fajnego ganku czy czegoś co przełamało by tą nudę i taką monotonnie. Elewacja jest bardzo zła, nie powinnaś nigdy robić czegoś takiego jak tutaj - takie oddzielanie poziomów wygląda tragicznie. Dużo fajniej by było, gdybyś prawą część bryły zrobiła na inny kolor niz lewą.
Z bryłą mam największy problem. Gdy staram się ją jakoś urozmaicić - nie potrafię urządzić wnętrza, zawsze wychodzi tak... dziwnie? Co do oddzielania poziomów - więcej tego nie zrobię .
Cytat:
Napisał Gingers
Ogród
Zbyt pusty, te ścieżki wyglądają brzydko, terrain także brzydki. Brakuje mi tu jakiegoś fajnego tarasu obudowanego od części 'roboczej'.
Ścieżki zostawiłam takie, bo trochę się z nimi namęczyłam, tzn. bez ścieżek wyglądało nijako, ale nie potrafiłam ich za nic zrobić .
Cytat:
Napisał Gingers
Salon
Nie dla pomieszczeń dwukolorowych. Podłoga wygląda tragicznie (czy ona w ogóle ma jakąś teksturę?), kanapy są słabej jakości i wyglądają nieciekawie. Stolik nie pasuje do reszty. Podobają mi się za to te regały, jednak nie ratują one całego pomieszczenia.
O podłodze kompletnie zapomniałam, nie wiedziałam jaką dać, kombinowałam z lustrami, ale efekt był okropny i zostawiłam taką. Zmienię ją jak najszybciej .
Cytat:
Napisał Gingers
Czy dobrze widze i zlew oparłaś na omsp?
Nie, zlew już taki był. Dopiero na zdjęciu zauważyłam, że wygląda tak... dziwnie.
Cytat:
Napisał Gingers
Brakuje jakichś rolet na oknach, łazienka jest zbyt pusta - nierealistyczna.
Tutaj ponownie ujawnia się mój największy problem - pustka. Przez wielkość łazienki nie wiedziałam, co jeszcze mogę tam postawić, żeby nie było tak pusto. Poprawię to .
Cytat:
Napisał rudzielec
Fakt, że jest funkcjonalny, bo obiektów jest mało, ale to nie znaczy, że nie da się grać w chałupach zagraconych bibelotami
Moje simy mieszkają w takich zagraconych domkach i zawsze urządzam tak, żeby nie musiały tupać nogami
Tak właściwie to prawie każdy mój dom jest zagracony Tym razem postawiłam na pustkę i źle to wyszło, ale postaram się to zmienić .
Cytat:
Napisał rudzielec
Tak jak napisał Gin, meble są słabej jakości, a przynajmniej niektóre wyglądają nieładnie, jak ten zlew w łazience. W sypialni brakuje mi poduszek na łóżko. No i hol jest za pusty
Zlew w łazience zmieniony, poduszki dodane . Co do holu to jest w trakcie remontu.

Dziękuję za wszystkie komentarze. Zdałam sobie sprawę, że moją największą zmorą jest pustka, będę robiła wszystko, by to poprawić .

Ostatnio edytowane przez Fallen : 12.07.2013 - 10:00
Fallen jest offline