Cytat:
Napisał Malin
Mam przeczucie, że rozwiązanie, którego szuka Jade, jest zawarte w księgach, które posiada Rain. Takie stare tomiska, przekazywane z pokolenia na pokolenie, po prostu muszą zawierać w sobie jakąś wiedzę czy choćby wskazówkę na ten temat. Pytanie, czy Rain zechce się tą wiedzą z Jade podzielić. Mam nadzieję, że nie zażąda w zamian jakiejś "zapłaty".
|
no wiesz, może i coś w tym jest ale nie ma tak do końca pewności
Cytat:
Napisał Malin
Niepokoją mnie podejrzenia Nooba względem Scorpiona. Hasashi nie jest tu jakąś pozytywną postacią, ale dziwnie zaczęłam go darzyć jakimś cieplejszym uczuciem i trochę się martwię. Obawiam się, że Saibot nie spocznie i zrobi wszystko, by przyłapać Scorpiona w jakiejś sytuacji, która utwierdzi go w przekonaniu, że to on jest winny ucieczki Ermaca. Może będzie go szpiegował 24/7 lub wyśle za nim jakiegoś innego wojownika, aby go śledził. Mam nadzieję, że Scorp będzie ostrożny i nie zdradzi się żadnym ruchem, bo nie chciałabym być w jego skórze, gdy całej prawdy dowie się Quan Chi.
|
no wiesz, Saibot nie może opuścić Netherrealm bez zgody Quan Chi, dlatego też nie będzie mu łatwo odkryć co zrobił Scorpion
Cytat:
Napisał Malin
Smoke...  33 (od razu mam przed oczami mój urodzinowy prezent  . Ależ nam się rozerotyzował nasz nieśmiały wojownik... Na początku tak unikał kobiet, a teraz? To chyba wina tego wcześniejszego postu  Mileena coraz bardziej się angażuje; bardzo mi się podoba to, co przeżywa. Przecież na początku to było zło w czystej postaci, a teraz zaczynają ją ogarniać ludzkie emocje... przywiązanie, zauroczenie? Cudnie Ci to wychodzi, podoba mi się ta jej przemiana. Ciekawe, czy dojdzie do ataku na Kitanę, czy jednak Mileena odpuści.
|
no Smoke ośmielił się podobnie jak Sub

choć trochę dłużej to trwało

co do Mileeny to z nią może być różnie, tak naprawdę nie wiadomo co jej chodzi po głowie, w końcu marzy jej się królestwo :>
Cytat:
Napisał Malin
Rozmowa Jade i Kitany - ależ czarnoskóra sprzedała bombę przyjaciółce. Nawet sobie nie wyobrażam, co teraz czuje Kitana. Ten, który jakiś czas "robił" za potwora, okazuje się hmm... sprzymierzeńcem? Na pewno będzie to dla niej szokiem. Jestem bardzo ciekawa jej reakcji na tę informację. Btw. Kitana ma świetną fryzurę na tym zdjęciu. Pasuje jej wprost idealnie.
|
no Kitana będzie bardzo zaskoczona, o czym w następnym odcinku

a co do fryza, to dzięki! :*
Cytat:
Napisał Malin
Sub Zero! Bosze, ależ ten facet ma wyczucie czasu! Wejść w takim momencie, to się po prostu nazywa mistrzostwo! Szkoda, że to nie Tanya jednak weszła, idę o zakład, że Mileena wydrapałaby jej oczy za przerwanie w takiej chwili!  To byłaby epicka scena! Tymczasem jednak ta żółta larwa nie odpuszcza i nadal sieje zamęt... Kurde, informacja, którą "przypadkiem" zdradziła Subowi... Oj, mam złe przeczucia...
|
och no Sub wszedł w dobrym momencie, to znaczy mam na myśli, że nie w późniejszym

gdyby tam weszła Tanya, to byłaby już martwa xD
ona musi jeszcze trochę pomieszać, a w następnym odcinku będzie się działo!
Cytat:
Napisał Malin
Sister, ja naprawdę czekam na kolejny odcinek... Mam nadzieję, że znajdziesz niedługo czas, by go wstawić. :*
|
postaram się zrobić to w tym tygodniu jeszcze, ale nie obiecuję, bo może być różnie sister :*
dzięki za komenta, choć nie ukrywam, że brakuje mi komentów tych, którzy również napędzali mnie do pisania wcześniej