View Single Post
stare 15.07.2013, 10:10   #7
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4-oficjalnie zapowiedziane

Ten temat dotyczy czwórki, a nie trójki, więc nie chcę się tutaj nad trójką za bardzo rozwodzić. Powiem tylko tyle, że sama byłam na początku poważnie zawiedziona trójką, ale z czasem do większości "niedogodności" się przyzwyczaiłam, a niektóre nawet polubiłam. Ci którzy grają bez modów itd, faktycznie mogą mieć nieciekawie, ale nie rozumiem np. zarzutów wobec trójki w stylu "Bo Simy są jakieś plastelinowe". Fakt są, na oryginalnej skórce, ale wystarczy ściągnąć skórkę z neta i Simy już nie są plastelinowe... do dwójki nie wrzucaliście skórek? Jeśli nie, to najwyższy czas zacząć

A wracając do tematu czwórki, to po pierwsze, nie wiadomo czy te screeny faktycznie pochodzą z czwórki, bo mogą być fanowskie. Po drugie nie wiadomo jak stare są te screeny, teraz czwórka może wyglądać całkowicie inaczej. Mają jeszcze sporo czasu. Przyznaję że sama jestem ciekawa jak im pójdzie i jakie będziecie mieli opinie o czwórce, gdy już w nią zagracie. Ja zostaję "na starych śmieciach", czyli przy trójce.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem