View Single Post
stare 15.07.2013, 21:14   #240
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Moonlight Falls by myrtek

Odcinek o wiele bardziej mi się podobał, niż ostatni. Zombie twojego pomysłu wygląda bardziej realistycznie, niż te, co dali twórcy. Widoki przepiękne, ale najbardziej jestem zakochana w tym lesie. Jest taki uroczy, ma w sobie to coś. < 3 Faye jak zwykle śliczna, nic dodać, nic ująć. *_* O Damienie też parę słówek napiszę. Bardzo mi się podoba w nim czułość i troska, ponieważ zawsze stara się, by jego luba była bezpieczna. Bez przerwy nurtuje mnie pytanie, jak Damien wygląda po przemianie w wilkołaka? I myrtku, ostrzegaj przed strasznymi rzeczami, jak np. opisy zombie, bo aż musiałam wystawić głowę na zewnątrz, by zniknęły z głowy te słowa opisujące "zmarlaki" Bardzo ciekawie również zakończyłaś ten odcinek, jak również i serię. I już Herba ma w głowie milion pięćset sto dziewięćset pytań dot. wampira i Faye. Czy nasza bohaterka zamieni się w nieśmiertelnika? Czy to wpłynie na związek Damiena i Faye? Czy będzie jakiś spór pomiędzy nią a babcią? I wiele bym tu pytań pisała, bo naprawdę mnie to cholernie ciekawi! To chyba już wszystko, co miałam do powiedzenia, a raczej do napisania. Już nie mogę się doczekać pierwszego odcinka II serii! Cieszę się, że pod wpływem naszych komentarzy, wena przybywa ci w bardzo dużej ilości! (zawsze jak ci braknie, pisz do Herby ) I oczywiście miłych wakacji, i czekam na pierwszy trailer

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem