Cytat:
Napisał Diana
Caesumie, nie przesadzaj, bo aż tak źle to naprawdę nie jest 
Poprzeglądaj działy z simami innych userów, aż tak straszne nie są moim zdaniem te trójkowe simy 
|
Właśnie że przeglądałem. Wybaczcie, drodzy fani TS3, ale simy stamtąd, nawet te najlepsze, wciąż nie mogą się równać z TS2. Długie szczęki, podwójne podbródki, szerokie twarze, gigantyczne, rozlazłe usta, leniwe oczy, ja naprawdę nie mogę tego zaakceptować. W The Sims 2 robienie simów to przyjemność, w TS3 to udręka, a efekt końcowy wcale tego nie rekompensuje.
Cytat:
Napisał Diana
Chociaż fakt, mogło być lepiej. Bardziej podoba mi się dwójkowa grafika... Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać w czwórce. Moim zdaniem fajnie byłoby, jakby zrobili na bazie dwójkowych simów, tylko troszkę poprawionych ;>
|
Jeśli wierzyć renderowi simów(który jednak nie był z samej gry) można uznać, że właśnie w takim kierunku idą. Osobiście nie jestem tym zachwycony. Otoczenie w TS3 było cudowne, szkoda że simów jakoś nie potrafią zrobić ładnie. No ale najważniejsze to żeby chociaż podstawy dawały możliwość zrobienia porządnych simów(jak w TS2).