View Single Post
stare 16.07.2013, 14:52   #269
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: The Sims 4-oficjalnie zapowiedziane

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Caesumie, nie przesadzaj, bo aż tak źle to naprawdę nie jest
Poprzeglądaj działy z simami innych userów, aż tak straszne nie są moim zdaniem te trójkowe simy
Właśnie że przeglądałem. Wybaczcie, drodzy fani TS3, ale simy stamtąd, nawet te najlepsze, wciąż nie mogą się równać z TS2. Długie szczęki, podwójne podbródki, szerokie twarze, gigantyczne, rozlazłe usta, leniwe oczy, ja naprawdę nie mogę tego zaakceptować. W The Sims 2 robienie simów to przyjemność, w TS3 to udręka, a efekt końcowy wcale tego nie rekompensuje.

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Chociaż fakt, mogło być lepiej. Bardziej podoba mi się dwójkowa grafika... Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać w czwórce. Moim zdaniem fajnie byłoby, jakby zrobili na bazie dwójkowych simów, tylko troszkę poprawionych ;>
Jeśli wierzyć renderowi simów(który jednak nie był z samej gry) można uznać, że właśnie w takim kierunku idą. Osobiście nie jestem tym zachwycony. Otoczenie w TS3 było cudowne, szkoda że simów jakoś nie potrafią zrobić ładnie. No ale najważniejsze to żeby chociaż podstawy dawały możliwość zrobienia porządnych simów(jak w TS2).

Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.07.2013 - 16:09
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem