View Single Post
stare 18.07.2013, 18:18   #11
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Hej.
Z 'małym' opóźnieniem, ale w końcu przybywam. Jak to mówią, lepiej późno niż wcale, ale taka zwłoka jest spowodowana tym, że cierpię ostatnio na kompletny brak weny, więc proszę się nie spodziewać zbyt wiele po tym komentarzu, no ale do rzeczy:

W Zaświatach zaczyna się robić ciekawie. Hasashi stoi w ogniu podejrzeń. Pomimo tego iż przedstawił przekonującą teorię o byciu, albo nie byciu Ermaca, ale mimo wszystko Noob nie jest przekonany. Ciekawa jestem co się dalej wydarzy. W każdym razie Scorpion musi barzdziej uważać.
Nie wierzę w to co za chwile napiszę, ale zaczynam lubić ten zły charakterek (mam oczywiście na myśli Hasashiego). Albo faktycznie coś się zmieniło w nim, albo po prostu udało ci się uśpić czujność, no przynajmniej moją
Coraz bardziej zaczyna zastanawiać mnie, w co gra Scorpion. Bo raczej wątpię, żeby cierpiał na rozdwojenie jaźni. Czyżby obudziło w nim się dobre serduszko i przez tą pomoc chce dotrzeć bliżej Kitany? W sumie już raz był u niej i znalazł ją bez problemu, więc musi mieć jakiś inny ukryty cel.

No, a Smoke dalej się nieźle…hmm… zabawia Ciekawa jestem, kiedy nastąpi moment, gdy przejrzy na oczy i zauważy kim tak naprawdę jest jego kochanica. Mam nadzieję, że stanie się to zanim ona zaatakuje Kitanę.
Mam taka pewną swoją małą hipotezę na to, jak by to miało się odbyć, ale nie będę o tym mówić. Poczekam na ciąg dalszy

Co do Jade, to chyba dobrze przeczuwałam, że Rain ma co do niej jakieś zamiary, a przynajmniej nadzieję na ich ponowne spiknięcie się. Tak jej pomaga, że nie wierzę iż robi to z czystego sentymentu. Przyjaźń między nimi też wykluczam, bo wiadomo nie od dziś, że nie ma jej między kobietą a mężczyzną, a tym bardziej jeśli było się ze sobą w przeszłości.

Tanya to mała żmijka. Widzę, że wszystko robi po to, aby uprzykrzyć innym życie. To jest chyba jej pożywka, aby wprowadzać zamęt ;p
Nie miała żadnych oporów, aby poinformować Sube'a o prawdzie odnośnie Ermaca… ciekawa jestem co się wydarzy podczas rozmowy z Kitaną.

No dobra, to chyba tyle. Pewnie o czymś zapomniałam, no ale trudno. Postaram się poprawić przy następnym odcinku (no chyba, że lenistwo moje znowu weźmie górę), który mam nadzieję, że wkrótce będzie? Tak, wiem, że będzie

P.S. Ha, już chyba wiem, czemu tak zwlekałam z komentarzem… Powód jest prosty
Nie było Ermaca xD

Ostatnio edytowane przez Sqiera : 18.07.2013 - 22:58
Sqiera jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.