View Single Post
stare 18.07.2013, 21:16   #283
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simstory by Sqiera

Trzy godziny czytałam Twoją opowieść, ale NARESZCIE dotarłam do końca
Jestem z siebie taka dumna, że mam ochotę zatańczyć (choć zdaję sobie sprawę, że łatwe to w łóżku, na leżąco nie będzie xD)
Tak jak napisałam Kędziorowi (mam nadzieję, że się nie pogniewasz za tą ksywę ), postanowiłam się zrekompensować za wasze długie komenty pod moimi wypocinami, które uwielbiam i zabrałam się za czytanie
No ale do rzeczy :3
Mili była niezłą kokietą
Miała obok siebie dwóch fajnych facetów i ciągle nie mogła sie zdecydować którego wybierze. Ja sama na początku nie wiedziałam którego z nich wolę bardziej, ale jak zobaczyłam ten wypadek który miał Alex to autentycznie pobladłam O.O Byłam wręcz pewna, że go uśmierciłaś! Nie podarowałabym Ci tego! I tak oto doszłam do wniosku, że Mila MUSI być z Alexem i guzik mnie obchodzi co myśli reszta A potem kiedy zobaczyłam jak Mila oświadcza Robertowi, że jest w ciąży, zrobiło mi się go potwornie żal i przestałam być taka pewna z kim powinna być dziewczyna I z takim przekonaniem dotarłam do końca historii Drugi sezon bardzo mnie zaskoczył, a mianowicie to, jaki obrót przybrały sprawy. No ale jak to w małżeństwie, nigdy nie jest przecież idealnie Mam nadzieję, że Alex udobrucha jakoś tego wampira i wszystko wróci do normy. Ale mam jeszcze jedno pytanie: GDZIE U LICHA JEST ROBERT?! przecież nie rozpłynął się w powietrzu, mam nadzieję, że NIEDŁUGO SIĘ TO WYJAŚNI

Cytat:
To pan Klauss - właściciel domku.
padłam, jak to przeczytałam ach Klaus (tak, wiem, że mam fioła na jego punkcie )

I koszulka Gibona w 13-stym odcinku! 333333

Świetnie wychodzi Ci ta historia i chętnie będę czytać dalsze losy Twoich simów, więc spinaj się tam i do roboty, bo czekam na kolejny odcinek

Teraz czas na epopeję Mile ;D Ale to już przeczytam jutro ;]