Rudi, dzięki za opinię :* Wiem, że mało tych zdjęć, ale co zrobić ; ) Dziś właściwie będzie podobnie...
Powracam po krótkiej nieobecności z nową postacią, a mianowicie simką o wdzięcznym imieniu
Swarna (uwielbiam
tę stronę!). Póki co, niewiele mogę o niej powiedzieć, bo dopiero wprowadziła się do okolicy, więc nieznane są jej zwyczaje, niemniej jednak, kreując jej charakter, poszłam w stronę spokoju i powagi. Simka jest dość nieśmiała, mało otwarta na innych simów. Jest bardzo poważna, ale aktywna, więc nie lubi siedzieć w domu, tylko działać. Raczej samotniczka. Ach, no i sprzątanie wszystkiego wokół jest niemal jej obsesją ; ) Sesja trochę nietypowa, ale pod spodem dodaję zdjęcia bez obróbki graficznej i z gry, więc będzie można lepiej ocenić jej wygląd. Przyznam, że trochę dziwnie robiło mi się postać bez makijażu. Jestem przyzwyczajona do dużej ilości make-upu, ale postanowiłam sprawdzić, co mi wyjdzie, gdy nie nawalę tego tuszu i cieni do powiek ; ) Simka ma więc na sobie tylko kilka masek i pomadkę.
Zdjęcie bez obróbki graficznej: