Zonq nudy, nie nudy, ale fajne! ^_^ Jeny jak ja długo nie pisałam!!! Musze to nadrobić!
"Jak gwiazda zeszła na psy" odc. 4
...a trzecie miejsce Roberta Dunn.
- Co??? Ta kobieta... ona mi powiedziała... Ona jest gwiazdą? Nie możliwe! Ona mi powiedziała o tym zdjęciu... i autograf chciała -Malwina nie mogła pozbierać myśli.
- Jak to? Ty ją znasz?
- Oczywiście, ona chciała autograf! Zawieś mnie do domu, spróbuję sie z nią skontaktować.
Wedłyg życzenia Malwina po kwadransie była jush w domu. Od razu żuciła się na telefon i książkę telefoniczną. Szukała... szukała... aż w końcu znalazła!
- Jest! -krzyknęła triumfalnie. -Roberta Dunn al. SimStar 4. Wow! Ona mieszka w tej drogiej dzielnicy! Jest moją sąsiadką!!! -Malwina wykręciła numer, po chwili usłyszała głos zapłakanej kobiety -Dzień dobry. Można prosić Roberte Dunn? -usłyszała że ta kobieta wybuchnęła jeszcze większym płaczem -Przypraszam bardzo. Kim pani jest?
- Jej matką. Roberta... Ona... ona nie żyje... - i kobieta rozpłakała się na dobre.
Malwina z wrażenia opuściła słuchawkę. Stała wryta przez dobre pięć minut.
- Ramzes... To... to niemożliwe!!! Ona... ona...
I zadzwonił telefon.
- Tak? -powiedziała niepewnie Malwa -Co? -powiedziała po chwili. -Już pędze!!! -i rzuciła słuchawką.
Gdzie pobiegła Malwina?
A. DO Marcina
B. DO Arka
C. DO matki Roberty
|