HELP!

Ostatnio do do mojej rodziny dochodzą nowi członkowie rodziny. Nie chodzi mi tutaj o współlokatorów, a o normalnych członków rodziny, którymi można sterować. Przed wprowadzeniem się sima gra jakaś taka dziwna muzyka (tak mi się wydaje, ale ciężko mi to stwierdzić, bo gram przy muzyce z winampa). Kilka simowych godzin później dostrzegam nową postać w panelu rodziny po lewej stronie. Chyba cały czas jest to młody dorosły. Oczywiście wyprowadzam ich na losową parcele, ale sytuacja powtarza się mniej więcej co kilka simowych dni i staje się to dosyć irytujące, tym bardziej, że wyposażenie simów zapycha się dyplomami ukończenia szkoły wyproszonych simów, a tych nie da się usunąć -.-
Od razu dodam, że opcję występowania współlokatorów (czy jakkolwiek się to zwie) wyłączyłam przez telefon.
Miał ktoś kiedyś podobnie i wie jak to wyłączyć?
EDIT: Wydaje mi się, że opanowałam sytuację. Jak się okazało mój dom był oznaczony jako parcela mieszkalna, a nie zwykła parcela. Eksmitowałam rodzinę z domem, zmieniłam typ parceli, wprowadziłam jeszcze raz. Z tego co sprawdzałam, to w telefonie opcja współlokatorów jest wciąż wyłączona, więc mam nadzieję, że już wszystko będzie ok