View Single Post
stare 24.07.2013, 18:30   #5
Seraf

Reputacja: 10
Domyślnie Re: 174 Savannah Lane by Seraf

Dzięki za komentarze

Scavo - Miło mi to słyszeć, tym bardziej że domek robiony z głowy bez wsparcia rzeczywistym projektem Ogródek nie wydaje mi się pusty, zwasze byłem przeciwny otaczaniu domu dżunglą, wydaje mi się to wybitnie nierealistycznie bo nie każdy ma czas i rękę żeby pielęgnować kwiaty

Björk - Dziękuję i miło Cię znów widzieć

Senoy - Ciebie również miło znów zobaczyć Cóż powiedzieć, lubię taki mieszczański styl domków, mogę oczywiście zrobić też bogatą klasyczną rezydencję ale jakoś takie podmiejskie domki zajmują u mnie specjalnie miejsce
Ogólnie to nigdy nie przerabiam zdjęć z gry w zadnym programie nie licząc zmiany rozmiaru. Ja znów bardzo lubię siding, dobrze użyty może naprawdę ładnie wyglądać
Z meblami może faktycznie "szału nie ma", ale przyznam że nadal zbieram dodatki z netu + nie ma tego za wiele bo praktycznie 90% dodatków w sieci to moderna. Dodatkowo mam dość wymagające podejście jeśli chodzi o wykonanie tych dodatków ...
Masz rację z sypialnią, odcina się od reszty. Myślę że przy urządzaniu sypialni która miała być jednocześnie studio podświadomie wybrałem na wzór sypialnię typu loft, które jakby nie patrzeć są często własnie dość nowoczesne. No cóż, następnym razem trzeba bardziej uważać
Seraf jest offline