tak to wszystko w tym jednym domku, w żadnym innym tego nie zaobserwowałam i nie wiem co to może być, czy wina dodatków z neta, czy coś innego

nie wiem czy da się to jakoś naprawić, np. batboxem, czy trzeba przeprowadzić rodzinkę na inną parcelę, czy jest jakaś inna możliwość?
przypomniała mi się jeszcze inna sprawa, mianowicie, że gra ostatnio mi świruje i nie mogę skończyć domku który buduję już od tygodnia, nigdy nie miałam czegoś takiego, żeby w trybie kupowania cokolwiek mi się przycinało, a tu nagle takie zonki, że jak wchodzę na jakiekolwiek obiekty, to czasami lubi mi się przyciąć kiedy wciskam strzałkę, żeby przejść na następną stronę z dodatkami... dodatkowo nie mogę sobie pograć w tym domu, bo kiedy próbuję to zrobić, nie mija chwila i gra robi znajomy "brzdęk"

to samo miałam ostatnio w innym domu, ale wtedy myślałam, że to czysty przypadek, bo niegdyś sporadycznie zdarzały mi się takie rzeczy
jak tak patrzę na te błędy, to zastanawiam się, czy to nie ma związku z okolicą ściągniętą z neta, na której gram, to ta sama, która nie pokazuje mi się w SimPE, co najlepsze działała mi kiedy wcisnęłam wypakowane pliki do folderu Neighborhoods, BEZ PLIKÓW KTÓRE WKŁADA SIĘ DO FOLDERU SC4Terrains... całkiem wyleciało mi z głowy żeby wrzucić do tego folderu pliki nowej okolicy, odpaliłam grę a tu działa bez zarzutów...
to wszystko już mnie męczy, mam ochotę walnąć tą grą w cholerę T_______T