Matteo był pod wpływem alkoholu i "palma" mu odbiła, a Silvia tak bardzo kocha męża, że postanowiła mu wybaczyć. To był flirt, a nie coś gorszego. Ubrania, którzy noszą moi simowie są z samej gry lub ze Store lub ze strony thesimsresource.com. Pływający domek też z tej strony pobrałam i z tego co pamiętam był do pobrania za darmo (trzeba jedynie być zarejestrowanym).
Tak w ogóle, zauważyłam że odkąd często robię zdjęcia w grze, to wywala mnie z niej
CD...
Podczas pobytu w kurorcie Silvia i Matteo bardzo zbliżyli się do siebie...
Następnego dnia poszli na smakowite śniadanie do bufetu. Widać, że są bardzo szczęśliwi.
Po powrocie do domu Silvia wyprawiła przyjęcie basenowe
Zaczęła dziwnie więcej jeść niż dotychczas...
Po kilku dniach Silvia wyraźnie przybrała na wadze. Nawet Matteo zaczął z niej żartować, że ostatnio ma za mało ruchu
Silvia ciągle narzekała na to, że jest głodna i że zjadłaby coś innego, więc Matteo zabrał ją do restauracji.
I wtedy... Silvia oznajmiła mężowi, że jest w ciąży!!!
Matteo był wniebowzięty. Aż porwał żonę do tańca
Następnie wybrali się na domówkę do znajomych. Tam też dali czadu
Następnego dnia rano Silvia poinformowała męża, że chciałaby odremontować pokoik dla dziecka i kupić nowe zabawki. Mina Matteo mówi sama za siebie, ale co miał biedny począć
Silvia dalej była głodna, naszła ją ochota na naleśniki
Później postanowili zrelaksować się w ogrodzie. Ach, jak dobrze...
Podczas wspólnego oglądania filmu, Matteo poinformował Silvie, że nazajutrz przyjdą robotnicy i "odświeżą" pokoik dla maluszka.
Szykowanie się do snu
Silvia ma już wyraźnie okrągły brzuszek. Matteo jest przeszczęśliwy. "Hej maluszku, jak tam jest w brzuszku u mamusi?"
Jak się okazało tego dnia była pierwsza rocznica ich ślubu!!! Silvia dostała kwiaty, a Matteo zabrał ją na obiad do ich ulubionej restauracji.
cdn...