Nic tak bardziej mnie nie odpręża jak czytanie nowego odcinka u Sqiery!

Everdean ma naprawdę głowę do pomysłów, skoro chce pieniądze od Alexa i za nie kupi jakiś lokal rozrywkowy

Jest również mistrzem w poczuciu czasu. Ciekawi mnie to, czy Ev. dzwonił tak specjalnie, żeby zepsuć Alexowi wieczór? A może ma jakiegoś szpiega?
Herba kryminalista 
Ale co do męża Mili, osobowości płci pięknej. Ja bym się tam bez wahania zgodziła dać Everowi pieniądze i niech sobie ma ten lokal, zamiast tak rozmyślać nad takim dobrym pomysłem

I ja wiedziałam, że będzie zdradzać Milę z tą jego "koleżaneczką", Audrey. Nie mogę na nią patrzyć, ona nie wie, co robi. Co za cham. On daje się uwieść takiej lalusi, która na pewno go okłamuje? O nie nie nie, Herba i my, czytelnicy położymy temu kres! Zrobimy nad jej domem zmasowany atak

Mam nadzieję, że Cooperek
(taka sobie ksywa dla Fitcha
) powie to Mili, bo tak być nie może, że żona jego kolegi miętoli się z jakąś czupakabrą tu

I dobrze, że powiedziałaś Sqierko, że nasz kochany Rob Eros żyje, jest cały i zdrowy! < 3 Jak go spotkasz, to prześlij mu całuski od szalonej, Herbowej fanki

I brakowało mi tu też kochanego berbecia Haydena

Mam nadzieję, że następnym razem się pojawi!

I to chyba tyle, co miałam do napisania. Czekam na następną część, i coś do tej koleżaneczki Alexa

:
Audrey, nie żyjesz. ]:->