View Single Post
stare 27.07.2013, 22:09   #286
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simstory by Sqiera

Nic tak bardziej mnie nie odpręża jak czytanie nowego odcinka u Sqiery! Everdean ma naprawdę głowę do pomysłów, skoro chce pieniądze od Alexa i za nie kupi jakiś lokal rozrywkowy Jest również mistrzem w poczuciu czasu. Ciekawi mnie to, czy Ev. dzwonił tak specjalnie, żeby zepsuć Alexowi wieczór? A może ma jakiegoś szpiega? Herba kryminalista Ale co do męża Mili, osobowości płci pięknej. Ja bym się tam bez wahania zgodziła dać Everowi pieniądze i niech sobie ma ten lokal, zamiast tak rozmyślać nad takim dobrym pomysłem I ja wiedziałam, że będzie zdradzać Milę z tą jego "koleżaneczką", Audrey. Nie mogę na nią patrzyć, ona nie wie, co robi. Co za cham. On daje się uwieść takiej lalusi, która na pewno go okłamuje? O nie nie nie, Herba i my, czytelnicy położymy temu kres! Zrobimy nad jej domem zmasowany atak Mam nadzieję, że Cooperek (taka sobie ksywa dla Fitcha ) powie to Mili, bo tak być nie może, że żona jego kolegi miętoli się z jakąś czupakabrą tu I dobrze, że powiedziałaś Sqierko, że nasz kochany Rob Eros żyje, jest cały i zdrowy! < 3 Jak go spotkasz, to prześlij mu całuski od szalonej, Herbowej fanki I brakowało mi tu też kochanego berbecia Haydena Mam nadzieję, że następnym razem się pojawi! I to chyba tyle, co miałam do napisania. Czekam na następną część, i coś do tej koleżaneczki Alexa :

Audrey, nie żyjesz. ]:->

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem