Jest Ermac to i jest komentarz xD
Teraz wyjdzie na to, jak łatwo mnie przekupić xD
No nie…. aż jęknęłam jak zobaczyłam kogo Tanya tym razem upatrzyła sobie na swój cel. Początkowo myślałam, że Ermac jest jej tylko kolejną zachcianką, a tu tymczasem okazuje się, że oni 'coś', kiedyś w przeszłości mieli ze sobą do czynienia.
Bardzo bym NIE chciała, ale coś czuję, że ulegnie jej… no po prostu jej ulegnie. Tym bardziej jeśli w grę wchodzi jego bycie, czy niebycie w Edenii. Tanya to przebiegła żmijka, coraz bardziej jej nie lubię.
Mam nadzieję, że nie planujesz teraz końca FS, bo takie zakończenie zdecydowanie by mi się nie spodobało.
A jeszcze po twoich ostatnich informacjach odnośnie następnego, aż boję się co tam zobaczę.
Co do rozmowy Kitany z Subem i tego co ona czuje… Coś mi to przypomina... I jak ja rozumiem Kitanę xD Ten temat poniekąd jest mi tak dobrze znany
Na jej wahanie, dodatkowo miało zapewne wpływ to, co chwilę wcześniej usłyszała od Jade. Ech… I znowu się zastanawiam jakie były intencje Scorpiona, bo z jednej strony chciałabym mu wierzyć, że jego intencje były całkowicie czyste, ale z drugiej argumenty Sub'a również są przekonujące, czyli serce swoje, a rozum swoje… Pytanie tylko co wybierze Kitana, bo przecież będzie musiała wybrać.
I mam pewne przeczucia odnośnie tego jak by to się ewentualnie miało skończyć.
Nie dziwię się Sub'owi, że chciałby od niej zapewnień. Lokuje uczucia w dziewczynę, która nie jest pewna tego co chce, no i jak okazuje się na końcu, kocha ich obu. Nie wiem kogo wybierze, ale coś tam się domyślam

Oj będzie ciekawie
Przepraszam, że tak krótko, ale mózg mi się gotuje od tej temperatury

Oczywiście czekam na kolejny, jak sama powiedziałaś 'bombowy' odcinek