View Single Post
stare 28.07.2013, 16:39   #312
scavo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

E, nie sądzę by powrócili do kompletnie całej jedynki i dwójki. Było by to kompletnie bez sensu, bo jedynie co to by chyba grafikę poprawili. Wg. mnie powinni już zakończyć serię gry The sims, gdyż nic nowego nie dodadzą, ani nie pozmieniają. Jedynym wyjściem na nową grę by było coś związanego z światem nadprzyrodzonym, a nie ulepszaniem pierwszych części gry. Może chociaż powrót do jedynki i dwójki nie jest zły, bo fajnie się w to grało, ale połączenie tego i zmianą grafiki nie da nic nowego co by mnie zachwyciło. Jedynie co, to nie chce nic mieć z trójki, gdyż znowu mnie zaczyna denerwować, ale to nie ten temat już Tak samo jak za bardzo nie chce żadnych połączeń, powrotów itd. Chce czegoś kompletnie innego. Coś czego nie było, np. rozwinięcie historii z Bellą itd. kompletnie NOWYCH opcji, mebli i Bóg wie czego jeszcze. Jeżeli znowu dadzą mebelki z dwójki, czy trójki, interakcje itd. to ja dziękuję i mówię grzecznie do widzenia. Teraz zostaje tylko czekanie do sierpnia, na te pokazy już co mają być, i co nam pokażą. Fakt, interesuje mnie to, ale nie wierzę że coś super nowego dodadzą