Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."
Komunikat "Aplikacja..." wywala mi ostatnio co 20-30 minut gry, mam już tego serdecznie dosyć. Dodatków mam sporo, ale tego jeszcze nie było. Gra wiesza się w najmniej spodziewanych momentach, może się przyciąć np. gdy śnieg spadnie albo sim przyjechał z pracy i mam miliard komunikatów o jego sukcesach na tle zawodowym i zdobytych przyjaciołach i NIC się nie dzieje, a potem np. gra chodzi gładko i nagle ni z tego ni z owego "dryng!", wkurzający dźwięk z Win7 i "Działanie programu zostało zakłócone". Dawno temu, jeszcze na XP, gra potrafiła zawiesić się na kilka minut, a potem się odmulała i można było grać. Mam wrażenie, że z którymś dodatkiem doszedł patch albo nie wiem co, który woli sam od razu grę wyłączyć gdy tylko coś się zaczyna dziać zamiast pozwolić jej zmulić na chwilę. Da się coś z tym zrobić? Powywalałam część dodatków, zaczęłam masowe czystki i umieram wszystkie rodziny którymi nie gram od ponad dwóch miesięcy i już nie mam pomysłu co dalej.