View Single Post
stare 29.07.2013, 11:19   #34
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:
Napisał Perplexité Zobacz post
@Kubuss

ty może sie nie udzielaj,bo i tak wiem że mnie nienawidzisz
co sprawia że twój post jest na poziomie Makryla
komentujesz każde moje niezbyt mądre zachowanie,dla podbicia własnej satysfakcji
po co to nie wiem,ale daj mi już człowieku święty spokój ;/
nie każdy musi być taki poważny jak ty.
wiesz w czym jest problem? że to jest forum, a na forum z reguły się udziela. nie jest to zamknięty krąg Twoich znajomych. to po pierwsze.
po drugie trochę szacunku, ja pisząc do Ciebie przez Ty, piszę to z dużej litery, Ty piszesz z małej, przez co nie okazujesz szacunku rozmówcy.
po trzecie swoją satysfakcję mogę co najmniej nakarmić, a nie podbić. to jest błąd kardynalny.
po czwarte, święty spokój będziesz miał 2 metry pod ziemią, myślę że zrozumiesz aluzję.
no i ostatnie, ostatnie zdanie mnie powaliło na kolana, ja i poważny. to je oksymoron. i to sporej wagi.

dobra nie mam obowiązku się tłumaczyć, tak nieznaczącej na tym forum osobie. swoim gadaniem, giglasz mnie po piętach, nic więcej. zrozum raz na zawsze, na tym forum jesteś dla mnie małą mrówką, którą w chwili nieuwagi mogę rozdeptać. ciesz się jeżeli będzie to chwila nieuwagi, bo inaczej może być groźnie. bo mimo wszystko jeszcze nie doświadczyłeś na co mnie stać. nie trzeba z Tobą rozmawiać, wystarczy popatrzyć na Twoje posty żeby człowiek się dowartościował. wiesz czym jeszcze się różnię od was pomijając wuchtę argumentów, które już podałem? tym że ja nie muszę zaskarbiać sobie nic u nikogo, a i tak mam większe poważanie na tym forum niż Ty i Altair razem wzięci pomnożeni przez dwa i podniesieni do sześcianu.

żeby nie robić offtopu, gdyż jak sama nazwa wskazuje jest to księga skarg i zażaleń. nie wiem czy można złożyć takie zażalenie. Ale chciałbym owe złożyć tyczące się wypowiedzi modeste. jego wypowiedzi obniżają mój poziom inteligencji.

v problem w tym że nigdy tego nie zrozumiesz.

Ostatnio edytowane przez kubuss : 29.07.2013 - 11:28
kubuss jest offline   Odpowiedź z Cytatem