View Single Post
stare 30.07.2013, 21:41   #198
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Mam rozumieć, że Ermac dał się wykorzystać Tanyi? ;/ Z jednej strony niby go rozumiem, ale z drugiej pozostaje takie dziwne uczucie, że jednak mógł coś zrobić, odmówić, postawić się... Przyszło mi na myśl porównanie do takiej marionetki, erotycznej zabawki i wcale nie pasuje mi to do Ermaca ;/ Ta sprawa musi być jak najszybciej rozwiązana, bo Ermac w takiej roli zupełnie mi nie odpowiada. Taki słaby, bezwolny, zbrukany i wykorzystany, taki beee... ;/ Ciekawa jestem, jak zareagowałaby Jade na wieść o poczynaniach Tanyi względem jej ukochanego. I jej postawa wobec samego Ermaca. Podejrzewam, że by mu wybaczyła, bo w końcu został do tego zmuszony, ale i tak pewnie potrzebowałaby trochę czasu, by się z tym przegryźć. Zwłaszcza, że jej odmówił, a innym ulega. To wręcz policzek dla kobiety. Myślę, że to tylko kwestia czasu, abyśmy poznali jej reakcję, bo założę się, że Tanya nie omieszka pochwalić się tu i ówdzie swoją nową zabawką. Znając jej zamiłowanie do mącenia tam, gdzie nie trzeba, sądzę, że możemy się tego spodziewać w najbliższym czasie. No i jeszcze kwestia ksiąg - dlaczego mam wrażenie, że w sprawę wyciągnięcia informacji od Quan Chi znów będzie zamieszany Scorpion?

Bardzo podobają mi się przemyślenia Mileeny. Tu już sprawa jest oczywista - trzepnęło ją i to mocno. Te wszystkie uczucia, których doznaje na widok Smoke'a świadczą tylko o jednym - nasza bestyjka się zakochała. Zwłaszcza ten lęk przed odkryciem... Takich emocji nie doznaje się na widok kogoś, do kogo nic się nie czuje. Czekam na rozwój sytuacji. To moja ukochana para w tym FS, więc nie mogę się doczekać ciągu dalszego.

Kitana mnie zaskoczyła. Niemile. Nie tak dawno spławiła Suba, a teraz całuje się z Hanzo. Zaczyna mnie to nieco irytować, ale to chyba przez to, że ja tam osobiście trzymam stronę mroźnego. Ciekawych rzeczy dowiadujemy się o zabójstwie rodzin tych dwóch wojowników. Wychodzi na to, że wszystko było ukartowane i kamuflowane ile wlezie. Czy Hanzo poszukuje Sub Zera, by wyjaśnić tę całą sytuację i zażegnać wieloletni spór? Niepokojące jest nagłe wezwanie Quan Chi... no nic, zobaczymy, co z tego wyniknie.

Na dziś to tyle. Czekam na kolejny odcinek. Oby komentujący nie zawiedli... :*
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem