View Single Post
stare 31.07.2013, 00:38   #199
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: I Love You I'll Kill You

Cytat:
Napisał Don Zobacz post
Ty, to faktycznie my xD
uspokój się niemożliwcze xDD

Cytat:
Napisał Don Zobacz post
Fajny odcinek. Mileenie coraz bardziej zalezy na Smoke'u, co nawet widac po jej zastanowieniach. Faktycznie, ciekawa bylaby reakcja jego, na widok niezle uzebionej Mileeny xD Mysle, ze ostatecznie przejdzie na dobra strone mocy, no ale zobaczymy jak ty pokierujesz fabula tego opowiadania
Mileena po dobrej stronie mocy? No nie wiem... :>
Już prędzej widzę Smoke'a po złej

Cytat:
Napisał Don Zobacz post
No i Hasashi! Troszke nam objasnilas jego motywacje, co do pewnych czynow. Zastanawia mnie kim moglby byc tez mezczyzna w masce, ktory go zabil. No i sam fakt, ze nie zyje lekko mnie zaskoczyl. Czy dla niego nie ma juz ratunku? No i rowniez on zauwazyl, ze Ermac nie jest zwykla, bezduszna istota. Ciekawie, ciekawie
Hasashi tak naprawdę namierzył już kolesia, ale musi o tym pogadać z Sub Zerem, po prostu musi się upewnić
Nie mógł tego powiedzieć Kitanie, po prostu powiedział jej tylko tyle ile uważał za słuszne :>
A co do Ermaca, to Hanzo widzi dużo rzeczy, choć nie wygląda na takiego, co by się przejmował losem innych

Cytat:
Napisał Don Zobacz post
Edit: A i jest cos do czego chcialbym sie przyczepic. A mianowicie do reakcji postaci. Scorpion jakos tak latwo i bez oporow opowiadal o tym co sie stalo. O ile to nie jest jakos szczegolnie dziwne, to jak sie to czytalo, moglo sie odniesc takie dziwne wrazenie.
i dobre odniosłeś wrażenie on właśnie po to przyszedł do Kitany, żeby jej wyjawić parę rzeczy, teraz ona będzie się zastanawiać, co mu się stało, że tak się nagle odmienił, bo nie wiem czy pamiętasz, ale ostatni raz kiedy ją widział, miał ochotę ją zabrać siłą
Cytat:
Napisał Don Zobacz post
Podobnie przy scenie z Jade i Ermac'iem, gdy ten sie odsunal od niej. Zaaragowala tak jakby nic sie nie stalo, mimo ze przed chwila sie calowali
wiem co masz na myśli
ja poszłam trochę innym tokiem myślenia
Jade sama chciała tego pocałunku, bo ewidentnie mu to zasugerowała, więc w sumie, nie miała się już czego wstydzić, choć fakt, mogłam dopisać coś na temat jej reakcji, no ale niech już zostanie

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
Mam rozumieć, że Ermac dał się wykorzystać Tanyi? ;/ Z jednej strony niby go rozumiem, ale z drugiej pozostaje takie dziwne uczucie, że jednak mógł coś zrobić, odmówić, postawić się... Przyszło mi na myśl porównanie do takiej marionetki, erotycznej zabawki i wcale nie pasuje mi to do Ermaca ;/ Ta sprawa musi być jak najszybciej rozwiązana, bo Ermac w takiej roli zupełnie mi nie odpowiada. Taki słaby, bezwolny, zbrukany i wykorzystany, taki beee... ;/
Ale Ermac tak naprawdę jest słaby, zbrukany i wykorzystany, bo ciągle tuła się między piekłem, a niebem, że tak to nazwę i musi się pilnować, bo jak nie nałóg to Quan Chi... Na dodatek on panicznie boi się czarownika, dlatego robi wszystko, żeby nigdy więcej nie trafić do lochów, można powiedzieć, że walczy o swoje być albo nie być, więc musiał przystać na propozycję Tanyi, choć wcale mu to nie na rękę

Cytat:
Ciekawa jestem, jak zareagowałaby Jade na wieść o poczynaniach Tanyi względem jej ukochanego. I jej postawa wobec samego Ermaca. Podejrzewam, że by mu wybaczyła, bo w końcu został do tego zmuszony, ale i tak pewnie potrzebowałaby trochę czasu, by się z tym przegryźć. Zwłaszcza, że jej odmówił, a innym ulega. To wręcz policzek dla kobiety.
nie uległ jej z oczywistego powodu, nie chciał się z nią kochać bez miłości, choć miał ochotę to zrobić
pomyśl co by było, gdyby się bzyknęli, a po jakimś czasie Jade dowiedziałaby się o jego igraszkach z Tanyą? wydaje mi się, że byłoby o wiele gorzej
Cytat:
Myślę, że to tylko kwestia czasu, abyśmy poznali jej reakcję, bo założę się, że Tanya nie omieszka pochwalić się tu i ówdzie swoją nową zabawką. Znając jej zamiłowanie do mącenia tam, gdzie nie trzeba, sądzę, że możemy się tego spodziewać w najbliższym czasie.
no wiesz, jeśli o mącenie Tanyi chodzi, to zauważ, że ona nie chce w tym przypadku, żeby ktoś się dowiedział o jej igraszkach z Ermaciem więc...

Cytat:
No i jeszcze kwestia ksiąg - dlaczego mam wrażenie, że w sprawę wyciągnięcia informacji od Quan Chi znów będzie zamieszany Scorpion?
nie wiem dlaczego masz takie wrażenie

Cytat:
Bardzo podobają mi się przemyślenia Mileeny. Tu już sprawa jest oczywista - trzepnęło ją i to mocno. Te wszystkie uczucia, których doznaje na widok Smoke'a świadczą tylko o jednym - nasza bestyjka się zakochała. Zwłaszcza ten lęk przed odkryciem... Takich emocji nie doznaje się na widok kogoś, do kogo nic się nie czuje. Czekam na rozwój sytuacji. To moja ukochana para w tym FS, więc nie mogę się doczekać ciągu dalszego.
oj Mileena wpadła po uszy! ale o tym w następnym odcinku

Cytat:
Kitana mnie zaskoczyła. Niemile. Nie tak dawno spławiła Suba, a teraz całuje się z Hanzo. Zaczyna mnie to nieco irytować, ale to chyba przez to, że ja tam osobiście trzymam stronę mroźnego.
ale to on pocałował ją

Cytat:
Ciekawych rzeczy dowiadujemy się o zabójstwie rodzin tych dwóch wojowników. Wychodzi na to, że wszystko było ukartowane i kamuflowane ile wlezie. Czy Hanzo poszukuje Sub Zera, by wyjaśnić tę całą sytuację i zażegnać wieloletni spór? Niepokojące jest nagłe wezwanie Quan Chi... no nic, zobaczymy, co z tego wyniknie.
no teraz się zacznie najlepsze, bo zaczyna wychodzić już coś niecoś na temat postępowania Scorpiona
I tak Hanzo poszukuje Sub Zera, żeby się z nim rozmówić, bo szykuje się coś naprawdę niezłego...

Cytat:
Oby komentujący nie zawiedli... :*
no ja też bym chciała, żeby nie zawiedli :*

dzięki Wam za komentarze, oczywiście czekam na więcej