View Single Post
stare 01.08.2013, 11:50   #11
Alcioo :33

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

-Don, słuchaj. Diana, Chrupek i Cherre już wiedzą. Mianowicie chciałem wyruszyć na wyprawę normalnie, tak jak Wy, ale nie było już miejsc. Prezydent kazał mi jechać jako "sztuczny Wraith" i przyczepić się do nich, nie chciałem, ale zagroznił mi śmiercią. Zgodziłem się, i przyleciałem wczoraj, Wraith mnie zaakceptowali. Dziś rano przyszli do mnie, cała piatka, i pogratulowali mi zabicia Rudej, jednak ja tego nie zrobiłem, i tak im powiedziałem. Zza nich wyłonił się mały, bezbronny Wraith, który powiedział, ze on ją zabił. Po tym co zrobił został oddelegowany, ponieważ miał tylko się Wam przyglądać. Niestety, jutro przylatuje jego zastępca, który nie zna litości, musicie trzymać się na baczności. Ja od nich uciekłem, czym naraziłem się na śmierć. Samo gadanie z ludźmi kończy się śmiercią u Wraith. Jeżeli mi nie wierzysz popatrz, wszystko nagrała moja narożna kamera- wyciągnąłem odtwarzacz i płytę, którą wysłałem do Chrupka i Cherre- wierzysz mi?
Alcioo :33 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.