View Single Post
stare 01.08.2013, 12:25   #428
Alcioo :33

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

-Don, co do Rudej. Spotkałem ją, już po śmierci, może to dziwne, pewnie mi nie uwierzysz, ale powiedziała, żebym Ci przekazał, że będzie dawała Tobie wskazówki, gdzie są Wraith- mężczyzna zmarczył brwi- coś jeszcze. Wraith mają plany na najbliższe dni, kogo wyeliminować, jednak nie znajdujesz się tam. Nie wiem co planują, wiem, że przez najbliższe 6 dni nie zostaniesz zabity, chyba, że nagrabisz sobie- Don jakby zaczął rozumieć dlaczego Ruda zginęła- Wiesz jak zginęła Ruda? Dostała od Chrupka ostrzeżenie, że latam tutaj, i żeby trzymała dystans, ale ona to olała. Wraith nawet nie myśleli o niej, ale postanowili odebrać jej życie, żebyście sobie z nich nie kpili. Chrupek już o tym wie, ale chyba do końca się do mnie nie przekonał. Zapytaj Dianę, ona wszystko o mnie wie, wydaje mi się, że mnie lubi. Ruda przeczuwała, że zginie, jednak nie sądziła, że tak wcześnie. Chcesz coś jeszcze wiedzieć? Może opowiesz mi o sobie? Skończyłeś studia tak jak ja? Popatrz- wyciągnąłem fotki z życia na ziemi- Aha, i przepraszam, że od czasu do czasu się tak unoszę- wstałem i wziąłem to co on, Ice tea.
Alcioo :33 jest offline