Odp: Forumowa Mafia
- Okej dziewczyny słuchajcie. Wiecie o Rudej, prawda?- popatrzyły się na siebie, oc było gestem, że tak- a więc, wiem kto ja zabił. Zanim jednak do tego dojdę opowiem Wam o sobie. Żyłem normalnie na ziemi, jak Wy, ale zaciekawił mnie wyjazd na atlandtyę, jednak nie było już miejsc. Prezydent powiedział, że mogę lecieć jako "sztuczny Wraith", ale ja się nie zgodziłem. Om zagroził mi śmiercią, więc poleciałem. Wraith mnie zaakceptowali, wczoraj poznałe Dianę, opowiedziałem jej wszystko, uwierzyła mi, dziś Chrupka i Cherry, oni dalej się do mnie przekonują. Nie jestem wraith, wraith nie mają łez- a właśnie teraz popłynęły mi z oczy- nie mają też krwi- naciąłem naskórek- Dziś rano przyszli do mnie, cała piątka Wraith, pogratulowali mi zabicia Rudej, jednak ja tego nie zrobiłem, powiedziałem im to. Wtedy zza nich wyłonił się skromny Wraith i powiedział, że on ją zabił. Mam to na nagraniu- wyciągnąłem im odtwarzacz i puściłem film- boję się wraith, więc uciekłem. Powiem Wam coś jeszcze, za tego Wraith'a co zabił rudą jutro przyleci inny, który nie zna litości, dlatego musimy być na baczności- bardzo ciekawiło mnie czy mi uwierzą, ja w 100% mowiłem prawdę.
|