View Single Post
stare 02.08.2013, 13:37   #143
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: KONKURSY - reorganizacja?

Całkiem niedawno użytkowniczki zorganizowały "Galę OJSG"
Co dwa miesiące w gazetce jest konkurs polegający na rozwiązaniu łamigłówek
Dlaczego zatem inni użytkownicy nie mogliby czegoś zorganizować?
Uważam, że jeśli ktoś ma pomysł i chęci, może dogadać się z administracją w sprawie nagród działać :>

Przepraszam za kolejne odświeżenie w celu wałkowania tego samego tematu, ale wydaje mi się, że najwyższa pora gruntownie się zastanowić nad tym, czy będą w tym roku organizowane Cztery Żywioły Co roku ruszały one o podobnej porze. Zwlekać z decyzją o (nie)organizacji kolejnej edycji nie ma co, bo zawsze było to tak robione, żeby skończyć odpowiednio wcześniej przed FA :>
Po co to piszę, skoro nawet nie wezmę udziału (bo nie mam kompa, tak jak rok temu)? Po prostu wydaje mi się, że użytkownicy lubią tę zabawę (co widać chociażby po tym, że po zakończeniu ostatniej edycji, która była pełna sporów, były od razu pytania o kolejną), no i fajnie byłoby gdyby 4Ż stały się tak prawdziwą forumową tradycją, jak FA Inna sprawa, że choć nie biorę udziału, lubię patrzeć na efekty pracy poszczególnych drużyn.
Inna sprawa, że ostatnio nie było zbytnio konkursów, poza FM, ale to właściwie nie jest taki typowy konkurs i nawet nie dotyczy simów
Jeśli ktoś boi się jakichś nieporozumień, jak rok temu było, zawsze można trochę "podrasować" regulamin zabawy, aby się takie rzeczy nie powtórzyły.
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem