View Single Post
stare 03.08.2013, 10:40   #852
Morgana

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

atmosfera kazdego kolejnego dnia byla coraz bardziej napieta. bylo to dla mnie doskonale wyczuwalne. ludzie mowia, ze to ten caly kubussini moze byc mafiosem... nie jest on coprawda moim typem nr 1, ale nikomu nie mozna tu ufac... z drugiej strony, czemu on byl taki pewny co do tej meony...? nie wiedzialam co sadzic. wczesniej podejrzewalam motyke, ale teraz jakos tak podswiadomie czuje, ze to jednak nie jest on. ostatnio nawet go nie widzialam, moze przy kolejnym spotkaniu z tym typem nabralabym jakichs wiekszych podejrzen?
a zreszta... na razie daje sobie spokoj z tym oskarzaniem. to bylo juz chyba za duzo, szczegolnie jesli zastanawiamy sie nad tym, kim byla meona i czemu ja zabili. to wszystko jest dziwne, nie umiem tego pojac.
szlam przez miasto. nikt nie zwracal na mnie uwagi - jak zwykle zreszta. tracilam juz nawet nadzieje na otworzenie geby do kogokolwiek. nie bylam tez glodna. moze to przez stresu?
- ***ac to - mruknelam sama do siebie. nie wiem od kiedy stalam sie taka wulgarna. ta cala wyprawa zmienila mnie. sama widzialam to chyba najwyrazniej.
nagle uslyszalam jakis huk w poblizu hangaru. mimo strachu,poszlam sprawdzic co sie dzieje...
Morgana jest offline