View Single Post
stare 07.08.2013, 20:36   #333
tinak11

Reputacja: 10
Domyślnie

- pory roku, pogoda od razu w grze
- zwierzeta od razu w grze (przynajmniej kot i pies )
- więcej atrakcji dla simów np. wesołe miasteczko ( pojawiło się tylko w the sims : Abrakadabra ) , aqua parki z różnymi atrakcjami
- jeszcze ładniejsi simowie
- by nic się nie przenikało ( włosy nie przenikają przez bluzkę tylko leżą )
- włosy simów jakby oddzielone ( mogą sie poruszać z wiatrem )
- możliwośc wynajmowania mieszkanie (ts2 osiedlowe życie)
- prowadzenie własnego biznesu (ts2 własny biznes)
- simowie bardziej inteligentni ( np. idą jeść w jadalni a nie w ogrodzie, wybierają krótrzą drogę by gdzieś dojść, nie muszą przejść kilku kroków by zadzwonić przez tel. komórkowy lub porozmawiać z innym simem )
- możliwość podróżowania ( mogą wyydawać dodatki z nowymi miejscami do zwiedzania, bo 3 to za mało )
- rozbudowany tryb kupowania i budowania
- mogliby dodać podwieszany sufit
- samochody, wózki dla dzieci, rowery, skutery, motory, łodzie
- samochody nie przenikają się tylko normalnie mijają
- poosiadanie właznego hobby coś na wzór ts 2 czas wolny
- więcej takich życiowych interakcji jak w ts3 pokolenia
- więcej cech dla simów by byli bardziej unikalni
- zlikwidowanie tzw. "króliczych nor"
- kiedy łóżko dwuosobowe jest przy ścianie dwoje simów może na nim spać ( np. jeden śpiący się przesunie lub pierwszy będzie się wspinać po łóżku ) - mam nadzieję, że zrozumieliście
- inny czas interakcji np. sim wstaje z łózka 10 min a powinien to robić szybciej
- mogłyby dojść również bary takie jak w ts 1
- możliwość studiowania
- do wyboru duże miasta, małe miasta oraz wioski
- ogrodnictwo
- więcej zmian w CAS np. dokładna modyfikacja ciała ( wysokość, szerokość ramion itp. )
hmm ... może będę miała jakieś pomysły ;D gram w the sims od 10 lat (mam 15 ) the sims 1 było świetne każdy dodatek wnosił dużo do gry - z the sims 2 było tak samo ale mam wrażenie, że niektóre z dodatków do the sims 3 mogły byś od razu w podstawie ( tp. the sims 3 pokolenia)

mamełe - ja mam 15 lat, a w jedynke ostatni raz grałam 2 miesiące temu nadal lubię tę część denerwuje mnie to, że wszyscy mówią jaka jedynka jest beznadziejna ale od czegoś musiało się zacząć ... :-/ w ts 1 było wiele rzeczy ktore nie pojawiły się w innych cześciach gry. np. wesole miasteczo w the sims abrakadabra - kolejka górska była świetna lub spotkanie Marylin Monroe czy Avril Lavigne w The sims Gwiazda myślę, że w czwórce wrócą do tych ciekawych elementów jak w the sims 1

Ostatnio edytowane przez Charionette : 08.08.2013 - 18:38 Powód: post pod postem
tinak11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem