oho widzę że gra skończona

kurde, a sprawdzałem Morgane, ale przez nieporozumienie zmieniłem typ :/ ale Meonę udało mi się sprawdzić i trafić za pierwszym razem
mogliśmy na początku wytypować i wywalić Meonę, no ale byliście tak zajęci biosoczkami, romansami i duperelami że moje posty, jakże naprowadzające ginęły.
Don zaskoczył mnie tym, iż rozpoznał we mnie pradawnego. ale fabuła się przydała i myślę że po tej wstawce go trochę skołowałem. ale plus za to że podłapał moją fabułę (następnym razem nie walnę w blat, ale przewrócę cały stół

)
ogl. fabuła fajna rzecz, ale w granicach rozsądku i gry, ja np. starałem się fabułę podporządkowywać wydarzeniom i fabule innych. Jako że byłem pradawnym miała być nastawiona na naprowadzanie na członków mafii, i byłaby gdybyście mnie nie zabili! komuchy!

chwała tylko że bohaterską śmiercią!
podsumowując, gra mi się podobała, fabuła wydaje mi się że była fajna, urozmaiciła grę, ale u niektórych wychodziła poza zdrowy rozsądek i ramy gry. trochę za mało współpracy. ale przy okazji następnej edycji (o ile Libby takową zorganizuje) będziemy mądrzejsi o zdobyte doświadczenia
przydał by się jakiś fajny i dopracowany rpg na forum

bo po tej grze widać, że wiarze go brakuje. a fajne jest se pozmyślać fabułę i ją ciągnąć i rozwijać