Postanowiłam wrócić i jak zwykle z nową rodzinką xD Z Ledianą i Klausem porobiły się komplikacje, więc nie mogłam z nimi wrócić

A tymczasem, zapraszam do przeczytania tak jakby prologu.
Rodzina Neverly - "prolog"
Estera Neverly - bogata, popularna dziewczyna. Można powiedzieć, że żyje w złocie. Ubrania z najnowszej kolekcji Prady, buty od najlepszego projektanta - Jimmi'ego Choo. Wozi się jednym z najnowszych modeli kabrioletów.

Ma ogromny dom z basenem, ogrodem i wieloma atrakcjami.

Rodzice, cóż... jak można się spodziewać, całkiem sporo zarabiają. Matka super modelka, występująca już nie raz na okładkach najlepszych magazynów. Ojciec, szef ogromnej firmy.

Żeby nie zapominać o najważniejszym: otaczana jest wieloma ludźmi. Każdy chciałby się z nią zaprzyjaźnić, ale nie każdy może to zrobić. Ona nie zadaje się z,tak zwaną, niższą klasą. Trzy przyjaciółki, równie bogate i rozpieszczone jak ona i chłopak, największe ciacho w szkole, kapitan drużyny futbolowej.

Czyli w skrócie - ma wszystko o czym jej się zaśni. Do czasu...
Koniec

To tyle. Miało być zdjęcie jeszcze jej przyjaciółek, ale gra mi się zacięła i nie zdążyłam zrobić

Kiedy bedzie 1 cześć? Nie wiem, bo na razie mam problem i napisałam już to na temacie "Problemy z grą". Jak tylko problem się rozwiąże, to wrzucę 1 część.
ps. zapewne "treść" mojego "opowiadania" jest oklepana i każdy będzie wiedział o co chodzi, ale trudno