View Single Post
stare 09.08.2013, 10:32   #1446
Morgana

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia

Cytat:
Napisał Mroczny Pan Skromności Zobacz post
hehe, to mogliscie wywalić kogoś bardziej aktywnego, też byście zobaczyli reakcję

tak, rpg by się przydał dla tych, którzy wolą grę z rozbudowaną fabułą a mafia mogłaby być swoją drogą

To co najbardziej zapamiętam to moją tragiczną "miłość" [] i przygodę z Maqryllem.
na samym poczatku pozbylismy sie rudej - reakcja tez byla bardzo fajna moim zdaniem przy meonie rowniez, jak kombinowaliscie, czemu 'mafia zabila swojego' ;p aczkolwiek pozniej troche sie balam tego, ze jak wywalimy nieaktywna, to was to naprowadzi na nas, ale jak widac, niepotrzebnie tak samo libby w temacie z ogloszeniami tak perfidnie wam podpowiedziala w jednym poscie, ze tez myslalam ze juz po nas. ale wy w ogole z tego nie skorzystaliscie, tylko dawaliscie nam soba bez przerwy manipulowac
jak juz mowilam - wiecej podejrzliwosci ludzie! analizujcie wszystko po kolei, moze zlapiecie zdrajcow w nastepnej edycji. moze...
myslalam tez, ze po wywaleniu qwerty'ego reakcja bedzie ladniejsza, a tu dupa, niewiele dramatyzmu :< a to przeciez jedna z najaktywniejszych postaci!

@ Libby: nie podpowiedziałam
@Morgana : a ja mysle ze tak choc moze sie myle, skoro jedyna tak uwazam chyba

@ Libby: tak, mylisz się
@ morgana: no, tylko jak pozbyc sie tego(mylnego) wrazenia ze jednak nie?

Ostatnio edytowane przez Morgana : 09.08.2013 - 11:57
Morgana jest offline