Cytat:
Napisał Love
Simka ma okropną szminke, to białe coś a'la błyszczyk jest zbyt.. biały, kolor mógłby być zbliżony do koloru reszty ust 
|
na ustach ma błyszczyk, a błyszczyki (przynajmniej większość) mają to do siebie, że się błyszczą (stąd to 'białe coś', co ma dawać efekt dużego połysku)
Cytat:
Oprócz tego są mega za wielkie i nieproporcjonalne do reszty twarzy. Nosek jest strasznie śmieszny - taki trochę mały kulfon.
|
Chciałam, żeby ta simka miała takie trochę jakby 'murzyńskie korzenie', stąd taki kształt nosa (taki trochę jak Rihanny ^^) i takie dosyć duże usta, które moim zdaniem na pewno nie są 'mega za wielkie' i bardzo jej pasują
Cytat:
Oczy natomiast ma bardzo ładne, tylko kolor na jaśniejszy bym zrobił no i włosy - fryzura spoko, kolor trochę dziwny (szczególnie to bordowe 'coś' na włosach opadających na pierś).
|
Co do włosów, to faktycznie, jak się przyjrzeć to trochę dziwnie to wygląda tutaj.
Niedopatrzenie przy zmianie fryzury, bo wcześniej miałam maxisową i na tamtej wyglądało ok
Cytat:
Szkoda, że nie dałaś zdjęcia całej postaci
|
Już zedytowane
Podsumowując, kwestia gustu, ja jestem mega zadowolona z tej simki, nie zmieniłabym w niej niczego.
No, mogłabym się jedynie nad tym kolorem włosów zastanowić...