View Single Post
stare 11.08.2013, 00:17   #3
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: xheyanna's sims

Cytat:
Napisał Love Zobacz post
Simka ma okropną szminke, to białe coś a'la błyszczyk jest zbyt.. biały, kolor mógłby być zbliżony do koloru reszty ust
na ustach ma błyszczyk, a błyszczyki (przynajmniej większość) mają to do siebie, że się błyszczą (stąd to 'białe coś', co ma dawać efekt dużego połysku)
Cytat:
Oprócz tego są mega za wielkie i nieproporcjonalne do reszty twarzy. Nosek jest strasznie śmieszny - taki trochę mały kulfon.
Chciałam, żeby ta simka miała takie trochę jakby 'murzyńskie korzenie', stąd taki kształt nosa (taki trochę jak Rihanny ^^) i takie dosyć duże usta, które moim zdaniem na pewno nie są 'mega za wielkie' i bardzo jej pasują
Cytat:
Oczy natomiast ma bardzo ładne, tylko kolor na jaśniejszy bym zrobił no i włosy - fryzura spoko, kolor trochę dziwny (szczególnie to bordowe 'coś' na włosach opadających na pierś).
Co do włosów, to faktycznie, jak się przyjrzeć to trochę dziwnie to wygląda tutaj.
Niedopatrzenie przy zmianie fryzury, bo wcześniej miałam maxisową i na tamtej wyglądało ok
Cytat:
Szkoda, że nie dałaś zdjęcia całej postaci
Już zedytowane

Podsumowując, kwestia gustu, ja jestem mega zadowolona z tej simki, nie zmieniłabym w niej niczego.
No, mogłabym się jedynie nad tym kolorem włosów zastanowić...