Cytat:
Napisał muffindance
Nos - czy aby nie za mocno zagłębiłaś mostek? Wydaje się być wklęsły na pierwszych trzech zdjęciach, szczególnie widać to mocno na drugiej fotce - mam wrażenie, że pomiędzy jej brwiami jest guz.
|
Wydaje mi się, że to może być też kwestia oświetlenia, które było nad nią i stąd takie wrażenie, ale możliwe też, że za bardzo przesadziłam z suwakiem. Tak samo mogło być z pudrem na policzkach.
Cytat:
Podoba mi się jej imię, bo tak nazywa się córka jednej z bohaterki serialu Orphan Black. Bardzo fajny fryz, ale kolor coś mi nie pasuje. Ślicznie jest za to ubrana, zakochałam się w tej sukience. ]
|
Co do imienia, to stąd właśnie się wzięło, uwielbiam ten serial i z niecierpliwością czekam na kolejny sezon.
Co do koloru włosów to jak wyżej pisałam, niedopatrzenie przy zmiany fryzury, a co do sukienki to jak tylko ją zobaczyłam to wiedziałam, że muszę ją mieć
Cytat:
Poleciało trochę krytyki, ale wiem, że z czasem się wprawisz w tworzenie simów i złapiesz tego bakcyla w rękę. Wtedy będzie ci zdecydowanie łatwiej i simy będą wychodzić o wiele ładniejsze i bardziej naturalne.
Tymczasem czekam na następne.
|
Przeważnie w simsach skupiałam się na grze - tworzyłam jednego i nim cały czas grałam, dopiero ostatnio stwierdziłam, że co jakiś czas będę sobie tworzyć nowe simy na drugim save'ie, co by mi się nie znudziły.
Jak już pisałam, kwestia gustu co komu się podoba.
Następnym razem postaram się zadowolić zarówno siebie, jak i Was
Spróbowałam sobie wziąć uwagi do serca i tak oto powstała najprawdopodobniej przyszła partnerka syna Kiry, Paul'a :
SHAYNA WATSON
Tak jak wyżej pisałam, starałam się zastosować do rad, jednocześnie tak, by podobało się to też (a właściwie przede wszystkim) mi, nie wiem czy mi to wyszło, dlatego śmiało komentować, krytykować, chwalić czy cokolwiek