Temat: RMS Olympic
View Single Post
stare 15.08.2013, 12:49   #14
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: RMS Olympic

Cieszę się, że wam się podoba. Kolorystyka początkowo była inna, jednakże w końcu zdecydowałem się na taką głównie z dwóch powodów: albo dlatego, bo taka była oryginalnie na statku albo dlatego, bo inna kolorystyka zwyczajnie mi nie pasowała. Przykładowo białozłota kabina miała mieć początkowo niebieski materiał mebli, jednak osobiście uważam, że złoty bardziej podkreśla wystawny styl wnętrza. Odnośnie recolorów - sam je robię, więc to nie jest problemem. Stworzenie tych pomieszczeń wcale nie było takie trudno, w końcu większość z tego to obiekty ściągnięte z netu, moja robota to jedynie odwzorowanie lokacji, wybranie kolorów i zrobienie recolorów mebli, nowych tapet.

No i skoro mowa o poprzednich wersjach - do zdjęć miała dołączyć również recepcja pierwszej klasy, jednakże przez cały okres robienia zarówno pierwszego jak i drugiego odcinka nie udało mi się jej wykonać w taki sposób, by dobrze prezentowała się na zdjęciach - i ostatecznie pojawiła się tylko jej malutka część w fotostory. Jako, że prawdopodobnie nie wrócą już na statek, a i ja raczej nie pokonam okropnego oświetlenie The Sims 2, poniżej daję obrazki tego, co udało mi się zrobić. Żadnego edytowania fotek, czyste TS2.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 15.08.2013 - 14:48
Caesum jest offline