Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
I znowu ta dyskusja... To samo było przy trojce. No ale cóż się dziwić. Producenci mogli by się bardziej postarać z grafiką. Strasznie chciałabym żeby to gra zapewniła nam realistyczność gry, a nie my modyfikowanymi dodatkami. Szczególnie przy filmach. Wszystkie opcje brzmią tak, że aż leci ślinka. Tylko cały efekt psuje ta grafika. Wygląda to jak The sims 3:Lets play na smartfona. Cieszę się jednak, że Sims 4 będzie tworzone ze studiem Maxis. Odkąd do trójki doszło Maxis, zobaczcie jakie fajne dodatki wyszły: Studenckie życie, Rajska wyspa - według mnie najciekawsze dodatki; bo tak szybko się nie nudzą. Nie mówiąc już o dodatkach w jedynce w które dotychczas mam przyjemność grać - Abracadabra, Gwiazda (w trójce strasznie zepsuli grywalność imitacji tych uzupełnień). Mam nadzieję, że to tylko szkic, a nie gotowy pomysł. Miło by było odejść od dwójki ze świadomością, że nic się przy tym nie straci.
PS. Myślę, że graficy są bardziej obcykani w tworzeniu architektury niżeli postaci. Ewidentnie widać to w każdej z części. Domy i cała reszta - piękne. Postacie - do bani.
PS2. Czy tylko ja uważam, że to logo jest strasznie banalne i dziecinne?
Ostatnio edytowane przez asimka97 : 15.08.2013 - 18:22
|