View Single Post
stare 15.08.2013, 21:55   #12
xheyanna

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: xheyanna's sims

Cytat:
Napisał Love Zobacz post
myślę, że na modthesims.info powinien znajdować się 'najaktualniejszy' Pose Player, aczkolwiek pewien nie jestem, bo sam gram na Osiedlowym Życiu, więc trudno mi powiedzieć
Cytat:
Napisał Muffshelbyna Zobacz post
A btw, ja też radzę ci ,,zaopatrzyć'' się w Pose Playera.
Wtedy sesje będą ładniejsze, o ile zadbasz o odpowiednie tło.
Próbowałam właśnie to ogarnąć rano. Pobrałam PP z MTS, pojawia się w grze, ale nie mogę go używać (jak najeżdżam na niego myszką to 'brak dostępnych interakcji' czy coś w tym stylu). Spróbowałam z update'ami. Pobrałam do wersji '1.36 - latest', ale chyba ta 'ostatnia' nie obejmuje wersji 1.55. Przynajmniej u mnie to nic nie zmieniło, a mam właśnie 1.55 i rajską wyspę, więc póki co muszę sobie radzić bez PP

Co do brwi to dzisiaj się zaopatrzyłam w kilka nowych, które niedługo pewnie przetestuje
Cytat:
Napisał Mlecyk Zobacz post
Ogólnie Shayna jest na plus
cieszę się

LEXIE CARTER

Powstała rano z nudów. Robiłam ją ze 2 godziny. Z nosem chyba męczyłam się najbardziej, ale jestem z niej strasznie zadowolona
Na pierwszych 2 zdjęciach inne oświetlenie, bo były dorabiane przed chwilą, a reszta jeszcze z rana -.-

P.S. Naprzeglądałam się już trochę innych simowych tematów i naoglądałam się tych wszystkich zgrabnych nosków.
Tak patrząc teraz na zdjęcia Kiry jej nos faktycznie wydaje się dosyć dziwny/śmieszny, ale dalej jestem z niej zadowolona i uważam, że jest śliczna