View Single Post
stare 16.08.2013, 16:37   #171
Malfurion

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
Według tego co piszesz architektura PC wychodzi na naprawdę archaiczną bez żadnego supportu i absolutnie niekompatybilną z czymkolwiek - a wcale tak nie jest.
O jej, tos polecial (mowie o calosci, nie o konkretnym fragmencie gwoli scislosci ;p) Mi glownie chodzi o to, ze PC jako sprzet otwarty, dostepny jest w roznorakich konfiguracjach. A, ze odbiorcami sa tacy a nie inni gracze, gra nie moze wyciskac siodmych potow z topowych kart graficznych.
W roli uzupelnienia, ja poruszylem ten watek tylko z wzgledu na screen jaki wstawiles Nie ma sensu dalej tego rozgrzebywac

Cytat:
Pytanie tylko czy faktycznie sprzedała się z powodu samej gry, czy dobrej reklamy i niewątpliwie świetnych poprzedniczkach.
Chyba nie zrozumiales Mialem na mysli to, ze nie majac dobrej grafiki gra sie sprzedala, a nie ze obronila sie np. dobrym gameplayem czy cos w ten desen. Idac tym tropem, EA doskonale wie, ze gra sie sprzeda nawet jezeli grafika nie jest z topowej polki. Ponownie, to nie ten target!

Cytat:
Jakiż znowu offtop? Komentujemy tutaj TS4 i newsy z nimi związane, a grafika i podejście EA z pewnością pasuje do tego tematu, skoro ostatnim newsem były pierwsze screeny z samej gry. Zresztą, w przypadku niewydanej jeszcze gry trudno o jakiekolwiek inne dyskusje, bo przecież wartościowa dyskusja nie może polegać wyłącznie na postach "może kupię" i "nieładna grafika nie kupię/i tak kupię". Trzeba się też trochę rozpisać. Inna sprawa, że trochę zdominowaliśmy temat.
Niby tak, choc poruszone zostaly tez inne watki No ale co tam, niech zyje dyskusja!

Cytat:
Napisał lizzielovesit Zobacz post
Don napisał, żeby "nie oczekiwać cudów na kiju" co do grafiki. To po cholerę The Sims 4?
No jak to po co? Helol?! Po to, by ponownie zbijac kase

Ostatnio edytowane przez Malfurion : 16.08.2013 - 16:45
Malfurion jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.