View Single Post
stare 18.08.2013, 20:42   #7
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18
Domyślnie Odp: MTU! - Edycja Letnia - regulamin i pytania

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Wszystkich biorących udział w edycji do TS2 lojalnie uprzedzam, żeby nie stawiali tej parceli w otoczeniu, w którym normalnie grają, bo go sobie niepotrzebnie uszkodzą No chyba, że Wam nie zależy
Zrobienie nowego, "śmieciowego" otoczenia również jest mile widziane Nie mówiąc o przywróceniu oryginalnej Werony!

Nie wiem, kto pakował simów, ale przykro, że nie zajrzał do tego tematu
Jako że pewnie wg Was znowu czepiam się pierdół, w ramach uciszenia sprawy oferuję swoją pomoc, która poległaby na właściwym, bezpiecznym dla otoczeń uczestników spakowaniu simów

Gdyby nie to, że mam komplet pod nickiem, to bym się pokusiła o rodzinną rangę ;]
Sprawdziłam rodzinę zanim dałam ją do konkursu, ale chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Chodzi przecież o bezpieczeństwo otoczeń uczestników, to ma być zabawa, a nie konieczna reinstalka. Jeśli mogłabyś podesłać bezpiecznie spakowanych simów byłabym wdzięczna

Cytat:
Napisał Malin Zobacz post
Ja mam pytanie, czy można tych simów do TS2 wyciągnąć bez tej parceli? Po prostu same simy? Lepiej mi się przerabia postacie w Warsztacie; tryb zmiany wyglądu jest u mnie mały i strasznie kiepsko widzę szczegóły, a niestety ściągnięcie simów w takiej formie chyba uniemożliwi edycję warsztatową (tak mi się zdaje, nie mam pewności, bo nigdy wcześniej nie ściągałam niczego takiego).
Oczywiście mogę udostępnić ich osobno w .sims2pack

Reszta została już wyjaśniona: wyrzucić należy tylko defaulty i można użyć zdjęcia z regulaminu

Ostatnio edytowane przez Charionette : 18.08.2013 - 20:45
Charionette jest offline