View Single Post
stare 20.08.2013, 22:37   #11
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Cytat:
Nie Liv - po pierwsze - to że nie widzisz, że ktoś coś robi, to nie znaczy, że nic nie robi.
Dlatego powiedziałąm, że moim zdnaiem opinie userów (nie tylko moja własna) zostały zignorowane.
@up:
Cytat:
Po drugie - to Ty non stop jeździsz po "Włatcach" tego forum
Skoro Wam przeszkadza, że mam swoje zdanie i nie boję się go wypowiedzieć, to dlaczego nie napiszecie mi wprost, żebym się uciszyła?
Poza tym chyba lepiej, że swoje uwagi zgłaszam na publicznie na forum aniżeli np. na priv czy gg.

Twoje wrażenie jest błędne. I uwierz, mam już dość tego nieustannego konfliktu z Wami. Napisałam, co mi się nie podoba i uzasadniłam. Tymczasem znowu mi się oberwało za przeszłość, na którą już NIE mam wpływu.
Powołanie się na ankietę było w ramach uzasadnienia mojego zdania.

I po raz kolejny powtarzam, że nie zamierzałam nikogo obrazić ani hejtować.

Wy nie macie teraz żylet i jesteście szczęśliwi.
Akurat gdy ja dostałam stanowisko, ówczesny mod żyleta odszedł na moderatorską emeryturę. Nie wyobrażałam sobie, że forum bez kogoś takiego mogłoby istnieć.
Regulamin od ZAWSZE był dla mnie świętością.
No i przykro czytać, że moja praca moderatora wg Ciebie polegała na pisaniu w każdym możliwym miejscu (!), że jestem żyletą. Bo tylko tyle wyszczególniłeś.

A punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Poza tym, dlaczego po raz kolejny to ja jestem tą złą? Nie jestem modem już od dwóch lat, więc zechciejcie wysłuchać mnie jako użytkownika-obserwatora, który ma prawo do własnego, subiektywnego zdania, a nie sądzić po raz kolejny poszczególnych aspektów mojej pracy jako moda.

Ostatnio edytowane przez Liv : 20.08.2013 - 22:51
Liv jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.