View Single Post
stare 20.08.2013, 22:41   #5
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie

A tak, do wszystkich czytających ten temat mały apel - Użytkowników forum jest dużo, wśród nich "zarejestrowani użytkownicy", "promotorzy", "moderatorzy" "redaktorzy", "administratorzy" i przepraszam tych, o których zapomniałam.

Jak w każdej społeczności zdarzają się waśnie i kłótnie. I liczę się ze zdaniem wszystkich, bo jakbyśmy się nie liczyli to byśmy zostali tutaj sami Ci, którzy mogą banować i usuwać konta

Nie na tym polega ta zabawa

Ta straszna "Załoga" jest po to, by Wam służyć, by rozwiązywać spory, pilnować porządku - więc nie traktujcie nas jak zło konieczne.
To naprawdę pożera dużo energii i nerwów. I wszyscy staramy się wybierać takich ludzi do załogi, którzy są w stanie sobie z tym poradzić.

Liv - nawet dzisiaj trwała dyskusja nad tym, że przydałby się ktoś, kto będzie superekstraskrupulatny w przestrzeganiu regulaminu. Sama o tym zresztą niedawno pisałam, że ja jestem za miękka.

A co do powoływania się na Twoją pracę moderatora - ja się na to nie powoływałam. Wręcz oceniałam ją bardzo dobrze (no może z kilkoma upomnieniami), ale jak to właśnie udowadniasz swoimi wypowiedziami, jako "użytkownik - obserwator" trochę chyba pogubiaś priorytety.
Uważasz, że moderowanie polega tylko na dawaniu banów? Jeżeli ktoś tego nie robi, to nie robi nic? Że użytkownicy z czarnymi nickami są użytkownikami gorszej kategorii?

To w Twoich wypowiedziach non stop przewija się wątek załoga kontra użytkownicy. Tak jakbyś koniecznie chciała walki?
O co Ci naprawdę chodzi? Dlaczego Libby nie nadaje się na administratora?
Nyśka też się nie nadaje - popełniała błędy. Gingers się wywyższał i chwalił rangą gdzie się dało? Kto według Ciebie może zostać administratorem?
Więc proszę Cię przestań zarzucać nieróbstwo Libby, bo nie wyszczególnia w sygnaturze ile banów już dała.

I też mi brakuje Haughtona i Zelkusia i Tuni. Ale cóż - czasy się zmieniają i mają inne sprawy na głowie.

Ostatnio edytowane przez Björk : 20.08.2013 - 23:05
Björk jest offline